Filiz Özkol 11 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirdeki kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız çevrenizde fark yaratıyor ve farkındasınız.

BOĞA: İmkansız görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecek. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz.

İKİZLER: Enerjinizin yüksekliği motivasyonunuzu artırıyor. Aile büyüklerinin tavsiyelerine karşı çıkarken kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda fazla ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kinci tarafınız ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiye politik ve iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Mal varlığınızı artıracak köklü ve radikal isteklerinizi yerine getirmeye çalışacaksınız. İsteklerinizi başarma konusunda kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun beklentilerine ilgili olmalısınız.

BAŞAK: Sizi meşgul edecek ve masrafa neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zor. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor ama duruma hakim oluyorsunuz.

TERAZİ: Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için artık cesur kararlar vermenin zamanının geldiğini sezgilerinizle hissedeceksiniz. Yapmanız gereken işleri bir an önce toparlamalısınız.

AKREP: Kendinize güveniyor ve başlattığınız işlerde kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

YAY: Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostlukların pekişeceği ama arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kuracağınız ve saatlerce konuşabileceğiniz bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız.

OĞLAK: Kafaca anlaştığınız kişilerin yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günlerdesiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Yaratıcılık mekanizmanızı ve manyetik çekim gücünüzü yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatlar yeniden ayağınıza gelecek.

BALIK: İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız doğru insanlarla birlikte olun. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı artırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder