Filiz Özkol 11 Ekim 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Ekim 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yeni başlayan ilişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Yönetici Mars’ın etkileri yüzünden kafanız bir hayli karışacaktır dikkatli olun.

BOĞA: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Retro Jüpiter ve Uranüs iyi yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, iş birliğine ihtiyacınız olacak.

İKİZLER: Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Merkür Terazi’de ilerlerken, düşüncelerinizde bir esneklik söz konusu. Bugün her anlamda kendinizi yapılanmış, güçlü ve yaratıcı hissediyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün takıntılı konularının başında sevdikleriniz geliyor. Onların size olan davranışlarından beklediğiniz karşılığı görmeyebilirsiniz. İlişkilerinizde açık ve net olmanız, her zaman size puan kazandıracak, bilmelisiniz.

ASLAN: Sizi özel kılacak ve iyi hissettirecek dostlara ihtiyacınız var. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Gizli bir güç arayışı içindesiniz.

BAŞAK: Bugün Ay arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı farklı bir şekilde değiştirebilirsiniz. Önemli karar aşamasında olmanız rağmen olayları bekletmenizde fayda var.

TERAZİ: İş hayatınızda iletişimin önemli olduğunu bildiğiniz halde ketum davrandığınız için, bazı düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda zorluklar yaşıyorsunuz. Eski projelerinizi bir an önce tamamlamalısınız.

AKREP: Çevresel koşullarınızı iyice analiz etmenizde fayda var. Renginize ve duygularınıza hitap eden kişilerle görüştüğünüz zaman, enerjiniz çok daha güçlü oluyor. Çalışma hayatınızın temposunun yüksek olduğu bir gün içindesiniz.

YAY: Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Bugün, aşk konusunda fazla yorum yapmak gibi bir takıntınız yok. Tuhaf olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, bütçenizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün içindesiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalısınız.

KOVA: Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Bugün fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır. Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde, Retro Uranüs derin sezgilerinizin açığa çıkmasına neden olacaktır.

BALIK: Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Retro Satürn ve Neptün yüzünden karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz. Kendinize yeni kaynaklar bulabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder