Filiz Özkol 11 Haziran 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Haziran 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, birçok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendinizi farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var. Hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok. Oldukça iddialısınız.

BOĞA: Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Duygularınız çevrenizle orantılı ve paralel gidiyor.

İKİZLER: Güneş kişisel evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden çabuk sonuç almak istiyorsunuz. Zamansızlık konusunda şikayetlerinizdeki artışlar sizi zorluyor. Merkür sizin hızlı düşünmenize neden oluyor. İkili ilişkilerinize dikkat.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Maddi olaylarınızı düşünmek zorunda kalacaksınız.

ASLAN: Bugün, gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz. Artık eskileri unutmanın zamanı geldi.

BAŞAK: Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce, düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaptığınız hataların geriye dönüşlerinde yaşayacağınız sıkıntıları unutmayın. Olanaklarınızı iyi kullanmalısınız.

TERAZİ: Yaşam enerjinizi güçlü ve ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacağınız bugün, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yepyeni bir vizyon geliştireceksiniz.

AKREP: Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, sevdiklerinizin sizin üzerinizdeki gücü biliniyor. Bugün hırslı yönleriniz, size yeni bir yönlendirme getirecek ve memnun kalacağınızı göreceksiniz.

YAY: İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Karşıt Güneş, ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak ve geçmiş bilgi birikiminizi kullanacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği ileri vadede başarınızın içinde önemli bir adım oluşturacak. Akıllı ve temkinlisiniz.

KOVA: Bugün Plüton’un size vereceği sıkıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Ani fırsatları değerlendirme konusunda olumsuz sürprizlere hazırlı olun.

BALIK: Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun seyrediyor ve zamana ihtiyacınız var. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder