Filiz Özkol 11 Mart 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

11 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Kişisel tavırlarınızla, çevrenizde farklı bir imaj yaratıyorsunuz.

BOĞA: Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için, bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız her türlü çalışmanın altyapısında, sosyal yapınızın etkisi çok büyük. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde olmalısınız.

İKİZLER: Akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla, uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün, randevularınızı ertelemeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Bugün, daha güvenli hareket etmelisiniz.

ASLAN: Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların, mantıksal yönlerine yorum getirerek düşünüyorsunuz.

BAŞAK: Bugün, işinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görmeniz, önemli bir özellik.

TERAZİ: Yapmanız gereken birçok iş sizi bekliyor. Kişisel sorumluluğunuz arttıkça, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken, çevrenizden gelen sitemlere aldırmamalısınız.

AKREP: Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacaktır. Dostlarınızla ilgili gelişmeleri çok iyi takip ediyorsunuz.

YAY: Bilinçaltınız özel duygularınıza takılmanıza neden oluyor. Bugün, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Siz, güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken, çevrenize yardım da edebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: İletişim konusunda, size gerekli desteği sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza da belli bir disiplin getiriyorsunuz. Bazı iş görüşmeleri yapabilirsiniz.

KOVA: Başarınızı biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün, kazançlarınızı düşünerek hareket edebilir ve özel zevkleriniz için fazla para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

BALIK: Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. Bu dönem, yolculuklar söz konusu olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder