Filiz Özkol 12 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Arkadaş çevrenizde yardımsever duygularınızın öne çıkmasıyla ortam renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir, dikkat edin. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün.

BOĞA: Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Olayların tarzı sizin için önemli.

İKİZLER: Duygusal yaşamınıza anlam katmak isteyebilirsiniz. Hislerinizi ön plana çıkaracak davranışları sergilemekten yanasınız. Bugün kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız ilişkiniz olumsuz etkilenmez.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişim içindesiniz ama güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Başkaları için zor biri olabilirsiniz.

ASLAN: Bugün, duygusal konuların ortaya çıkmasıyla birçok konuda anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemi gözünüzde büyütüyorsunuz.

BAŞAK: Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendinizce yorumluyorsunuz. Arkadaşlarınızın önerecekleri fikirlerden yola çıkarak kendinize zaman ayırmalısınız. Sizden yardım bekliyorlar.

TERAZİ: Aşkta eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Sosyal aktiviteler gündem kazanacak. İş arkadaşınızın desteğine ihtiyacınız var. Sosyal aktiviteniz yoğun. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

AKREP: Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Yaşamınızdaki olaylara farklı yaklaşıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gerekebilir.

YAY: Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Çabanızı işinize aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Size olan ilgileri tahmininizden yüksek.

OĞLAK: Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Fikirlerin paslaştığı yeni işlere açıksınız. Size gelecek tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Hatalarınızı büyütmemelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar veriyorsunuz. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerji çok önemli.

BALIK: Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder