Filiz Özkol 12 Eylül 2019 Günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Eylül 2019 Günlük burç yorumları

KOÇ: Duygusal ve romantiksiniz. Her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Yanlış anlaşılıyorsunuz.

BOĞA: Enerjiniz düşük. Bu nedenle yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız her şeyi olumsuz etkiliyor.

İKİZLER: Değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle ilginç konuşmalar yaparak çevrenizi etkiliyorsunuz.

Haberin Devamı

12 Eylül 2019 Günlük burç yorumları

YENGEÇ: İdeallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş yerine oturuyor. Bugün ince hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz.

ASLAN: Bugün yollarla ilgili gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde artış var. Kendinize güveneceğiniz işler yapacak, duygusal coşkular yaşayacaksınız.

BAŞAK: Bugün kendinizle ilgilenin. Bilinçaltınız pozitif enerji ile dolduğu için çok daha geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

12 Eylül 2019 Günlük burç yorumları

TERAZİ: Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. Olayları abartmaya başladınız, saplantılarınızdan vazgeçin.

AKREP: Bugün duygularınız epey yoğun ve abartılı gelişiyor. Her zamanki çözümcü yapınız sayesinde bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi bozuyor.

YAY: Savaşçı gezegen Mars burcunuzda ilerliyor. Enerjinizi kişisel isteklerinizle birleştiriyor, güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Beğendiğiniz konularda kendinizi mükemmel hale getirmek isteyeceksiniz.

12 Eylül 2019 Günlük burç yorumları

OĞLAK: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün. Ama duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evdeki değişimlere karşı nazik olun. Huzursuzluk duymanız gerekmez.

Haberin Devamı

KOVA: Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağlar güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gün ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Ama farklı fikirde olan kişilerle aranızda anlamsız problemler çıkabilir.

BALIK: Bugün inatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz. Duygularınızı sınamalı, temkinli davranmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder