Filiz Özkol 12 Kasım 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Kasım 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, yaratıcılık konusunda değişik ve ilginç fikirleriniz olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz.

BOĞA: Bugün Ay, burcunuzda ilerlerken disiplin ve başarınızı artırma konusunda sağlam adımlar atmanıza neden oluyor. Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran başarılı çalışmalar içindesiniz. Hedefe adım adım yaklaşıyorsunuz.

İKİZLER: Ailenizle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Onların bazı davranışlarından etkilenebilirsiniz. Konular üzerinde yoğunlaşmakta zorluk yaşayacaksınız. Kararsızlık yüzünden zaman kaybetme riski taşıyorsunuz. Dikkatiniz dağınık.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay’ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı olaylar gündeme gelebilir.

ASLAN: Zekanız sayesinde başaramayacağınız iş yok. Yaptığınız çalışmalar istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. İşbirliği içinde olduğunuz kişiler çok önemli. Seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

BAŞAK: Ay Boğa’da ilerliyor. Tutucu tarafınız ortaya çıkarken olayları fazla irdeliyorsunuz. Zaman kaybı yaşayabilir, kendinizi ispat etme konusunda bazı sorunlarla gündeme gelebilirsiniz. Dürüstlük kavramını abartıyorsunuz.

TERAZİ: Bugün detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı yorumluyorsunuz. Bilinç altınızda yerleşen sabit düşünceler canınızı sıkabilir. Yardımseverlik duygularınız atağa kalkacak ve verdiğiniz çaba olumlu sonuçlanacak.

AKREP: Bugün her şeyi mantık çerçevesi içinde değerlendirmek istiyorsunuz. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve iç huzurunuz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili zekanız en üst düzeyde çalışıyor.

YAY: Ay’ın bulunduğu konum, maddi konularla ilgili kendinizi denetim altında tutmanızı öneriyor. Hırsınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: İç disiplininiz mükemmel şekilde seyrediyor. Sadece kendinizin değil, çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Fazla kuralcı davranabilir, dostlarınızı kurallarınızla sıkabilirsiniz. Biraz rahat olun.

KOVA: Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çok çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla birlikte alacağınız destekleri çok iyi kombine ediyorsunuz. Kendinize güveniyorsunuz. Çevrenizin eleştirilerine tepkili davranacaksınız.

BALIK: İkili ilişkilerinizde güvenli bir ortam aramanız, partneriniz için de yeni bir platform oluşturuyor. Kendini ispat etmesi konusunda ona fırsat tanımış olacaksınız. Yeterince uyuyamadığınız zaman sinirli oluyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder