Filiz Özkol 12 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Partneriniz üzerinde etkilisiniz. Enerjinizi ona yansıtabiliyorsunuz. Bazı aktivitelere birlikte katılacak, birçok şeyi paylaşacaksınız. Kendinize her anlamda güvenin. Girişimciliğinizi ortaya koymalısınız.

BOĞA: Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen kuşkularınız var. Bugün iş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyenler olacak. Zamanı iyi kullanmaktan yanasınız.

İKİZLER: İkili ilişkilerinizde canlanma söz konusu. Partnerinizle birlikte yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve birçok entelektüel konuda paylaşım yaşayacaksınız. Başkalarına örnek olacak konuşmalar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal kısıtlamaya gelemiyorsunuz. İçinizde tuttuğunuz tabular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken çok iş var ve siz zaman problemi yaşıyorsunuz. Bugün olayları abartmamalısınız.

ASLAN: İşlek zekanızı kullanabileceğiniz yeni konular karşınıza gelecek. Çevre faktörlerin önde olması motivasyonunuzu etkiliyor. Partnerinizin fikirlerinin önemli olduğunu çok iyi biliyorsunuz.

BAŞAK: Bazı olayların açığa çıkmasını istemediğiniz için çevrenize karşı sert tutum sergiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamda birçok alternatif söz konusu. Tepki almak istemediğiniz konular var. İlişkileriniz canlanıyor.

TERAZİ: Kısa yollar yaparak görüşeceğiniz kişilerden olumlu elektrik alacaksınız. Duygusal sorunlarınızı arka plana atacak ve partnerinizin dertlerine kısa sürede çözüm bulacaksınız. Sevinciniz artarak büyüyor.

AKREP: Duygusal konuların sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz. Karşınızdaki kişiyi olduğu gibi kabul edin. Düşüncelerinizi ona kabul ettirme savaşından vazgeçin. Yaşam kalitenizle ilgili gelişme söz konusu.

YAY: Enerjinizin gücünü fark ediyor ve çevrenize isteklerinizi kabul ettirme konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Bugün, sıra dışı çalışmalar içinde bulunacak ve birçok arkadaşınızın isteklerine hızlı cevap vereceksiniz.

OĞLAK: Doğallıktan vazgeçmek istemiyor, çevrenizin tekliflerine olumsuz yanıt veriyorsunuz. Ortak paydalara sahip olduğunuz kişilere şans vermeli ve gelişiminiz için bazı atılımların şart olduğunu bilmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal davrandığınız zaman kaybettiğinizi biliyor ve yaşamı farklı şekilde algılıyorsunuz. Bireysel ilişkilerde yaşadığınız sorunların kaynağı aslında kendinizi istediğiniz gibi ifade edememeniz.

BALIK: Bulunduğunuz koşulları kendinize göre yönlendirmek isterken, çevre faktörleri unutmamalısınız. Egoların başınıza iş açmasını istemiyorsanız kendinizi dizginlemek zorundasınız. Hedeflerinizi doğru seçmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder