Filiz Özkol 12 Temmuz 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Temmuz 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Sorumluluktan kaçmak yok. Kendinizi neşesiz hissettiğiniz zaman çevrenize surat asıyorsunuz. Çocuk gibi bir yapınız var. İsteklerinizin anında olmasını istediğiniz için kayıplar sizin suçunuz. İşi fazla abartmayın.

BOĞA: Sevdiğiniz insanla bir yere giderken sorun olmuyor. İki iyi aşık görüntüsü sergiliyorsunuz. Ama arkadaşlarınızla bir yerde toplu sohbetlere başlayınca sanki tılsım bozuluyor, aranızda soğuk rüzgarlar esiyor.

İKİZLER: Yeni işinizle ilgili temponuz yüzünden sevdiklerinizle aranıza mesafeler girdi. Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor. Yönetici gezegeniniz Merkür, ortaklıklar konusunda size destek vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hep tercih edilen kişi olmak istiyorsunuz. Bu alanda yapamayacağınız şey yok. Kaybettiğiniz zamanı kazanmak sizin elinizde. Eski hatalarınızı tekrarlamamalısınız. Alçak gönüllü olduğunuz zaman kazanacaksınız.

ASLAN: Görüşeceğiniz konu size ekonomik avantajlar sağlayabilir. Bu nedenle karşınızdaki kişiye karşı bilgiçlik taslamayın. Konuya çok hakim olabilirsiniz. Alçak gönüllü davranmakla çok şey kazanacaksınız, unutmayın.

BAŞAK: Aşkta zor ama ilgi çekici günler yaşıyorsunuz. İlham veren Neptün size olumlu destek sağlarken aşırı hassasiyet ve derin duygularda yoğunlaşma var. Yakın geçmişinizdeki olaylar istemeseniz de aşkınız için sorun yaratıyor.

TERAZİ: Yaptığınız işle ilgili abartılı konuşmayın. Bugünün diğer günlerden farkı yok. Yorgunluğunuzla ilgili sitem dolu hareket edip kendinizi naza çekmeyin. Bu durumda anlayış gösterecek yakınlarınız bile sizden uzak duruyor.

AKREP: Doğru bildiğinizden şaşmamanız çevrenizi kızdırıyor. İnatçı yapınızı biliyor ama kendinizi dizginleyemiyorsunuz. Bugün, olaylar karşısında soğukkanlılığınızı kaybetmemeli, daha ılımlı olmalısınız. Sakinliğe ihtiyacınız var.

YAY: Bugün kendinizi ön plana çıkaracak davranışlar içine girmeniz, sevdiğiniz kişiyi çok kızdırıyor. Ona karşı duyarlı olmalısınız. Son günlerde onu çok fazla ihmal ettiniz ve artık bu huylarınıza tahammül edemiyor.

OĞLAK: Birlikte olduğunuz kişiden ayrılmak üzere olabilirsiniz. Sahip olduğunuz mülk ile ilgili olarak konuya anlayışla yaklaşmalısınız. Sert tavırlarla bir yere varamazsınız, sakin kalın, avantajlı olacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Kar getiren her şeyi iyi takip ediyor ve duygularınızı işinize karıştırmıyorsunuz. Bugün yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli ama hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

BALIK: Tutkulu yapınızı iş yaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor hem de kızıyorlar. Size yetişmek gibi bir zorunlulukları olduğuna kendilerini inandırmışlar, gizli yarış halindeler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder