Filiz Özkol 13 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Çevreniz tarafından anlaşılmadığınız duygusuna kapılabilirsiniz. Bugün beklediğiniz performansı yakalamak istiyorsanız, işinizle ilgili gerekli donanıma sahip olsanız bile gerekli desteğe ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz.

BOĞA: Kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra birçoğundan vazgeçebilirsiniz. Enerjiniz bir düşüyor bir yükseliyor. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile, birtakım gecikmeler olacaktır.

İKİZLER: Ortaklarınızla iletişiminizde mesafenizi koruyarak hareket etmelisiniz. İlişkilerinizdeki saygı çok önemli ve de gözden geçirmeniz için uygun bir gün. Sağlığınız konusunda düzenli egzersizlerle vücudunuzu zinde tutun.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Satürn sağlık ve çalışma evinizde geri giderken, çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmek için önünüze önemli birçok fırsatlar sunacak. Bugün birçok arkadaşınızla yeniden deneyebileceğiniz ortamlar karşınıza çıkacak.

ASLAN: Ani gelişen olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı sırların ortaya çıkmasıyla kafanızdaki düşünceler şekil değiştiriyor. Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında değerlendiriyorsunuz.

BAŞAK: Hayallerinizi çalıştıran bir dönemden geçtiğiniz görünüyor. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz. Beraberliklerinizi gözden geçirmeniz gerekecek.

TERAZİ: Dikkatinizi çeken insanlarla farklı fakat arzuladığınız ortamlarda bulunacaksınız. Arkadaşlarınızın bile kariyerli kişilerden olmasına dikkat edeceksiniz. Yeni oluşumlar için mükemmel fakat bir o kadar düşündürücü bir dönem.

AKREP: Bugün gezdiğiniz ve dolaştığınız yerlerde eski bir dost ve sevgiliyle karşılaşma olayınız oldukça fazla bir varsayım. İstemeden gittiğiniz ortamlar sizi sevindirecek. Evrenin size sunacağı güzellikleri sevgiyle kabul edin.

YAY: Derin düşünceler içinde olduğunuz zaman, duygusal olayların çözümünü buluyorsunuz. Huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor. Akşam yürüyüşleri size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

OĞLAK: Yaşamınızı renklendirmek adına göstereceğiniz çaba, bazı isteklerinizde artış sağlarken, kendinizi iyi hissetmenize de neden olacak. Hayal edin ve bekleyin. Bazı kişilerin kıskançlığı ve olumsuz enerjileri sizi üzebilir.

KOVA: Satürn geri giderken birçok eski olayları yeniden tetikliyor. Aile bireyleri yüzleşme yaşayacak. Uzun süredir taşınmayı düşünüyorsanız bu hafta birçok fırsat yeniden karşınıza çıkacak. Tembellik etmeden çalışmalısınız.

BALIK: Uzun zamandır çok istediğiniz seyahat arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Seminerler sizin için önemli. Eksik bilgilerinizi tamamlamak istiyorsanız bu dönemi akıllıca kullanabilir, iş tekliflerinizi değerlendirebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder