Yazarlar 13 Ağustos 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Ağustos 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Partneriniz üzerinde oldukça etkilisiniz. Enerjinizi ona yansıtabiliyorsunuz. Çevresel aktivitelere birlikte katılacak, birçok şeyi paylaşacaksınız. Bugün kendinize güvenebilir, girişimciliğinizi KOÇ ortaya koyabilirsiniz.

BOĞA: Kısa yollar yaparak görüşeceğiniz kişilerden olumlu elektrik alacaksınız. Bugün duygusal sorunlarınızı arka plana atacak ve partnerinizin sorunlarına kısa sürede çözüm bulacaksınız. Bazı kuşkularınızdan sıyrılmalısınız.

İKİZLER: Siz doğal yapınızı bozmak istemiyor, çevrenizin kendilerine katılım tekliflerine olumsuz yanıt veriyorsunuz. Ortak paydalara sahip olduğunuz kişilere şans vermelisiniz. Bu durumda bazı atılımların şart olduğunu bilmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizin gücünü siz de fark ediyor ve çevrenize isteklerinizi kabul ettirme konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Bugün, sıra dışı çalışmalar içinde bulunacaksınız. Birçok arkadaşınız size ulaşmak için fırsat kolluyorlar.

ASLAN: Kişisel isteklerinizde artış kaydederken, arkadaşlarınızın da yoğun talepleri ile karşılaşabilirsiniz. İşlek zekanızı kullanabileceğiniz yeni konular karşınıza gelecek. Partnerinizin fikirleri sizin için önemli olacak.

BAŞAK: Bazı olayların açığa çıkmasını istemediğiniz için, çevrenize geleneksel bir tutum sergileyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda birçok alternatif söz konusu. Tepki almak istemediğiniz birçok konu var. İlişkileriniz canlanacak.

TERAZİ: Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Önemsediğiniz kişilere zaman tanımalısınız.

AKREP: Duygusal konuların sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz. Karşınızdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Yaşam kalitenizle ilgili gelişimler söz konusu. Kariyerinizle ilgili çeşitli konuşmalar içinde olacaksınız.

YAY: Duygusal kısıtlamalara gelemediğiniz halde, kendinize koyduğunuz gereksiz tabular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle yapmanız gereken çok iş var ve olayları abartmanız konusunda bazen aşırıya kaçıyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: İkili ilişkilerinizde bir canlanma söz konusu olacak. Partnerinizle birlikte yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve birçok entelektüel konularda paylaşımlar yaşayacaksınız. Neşeli 23.12 / 20.01 tavırlarınızla başkalarına örnek olabilirsiniz.

KOVA: Duygusal davrandığınız zaman kaybettiğinizi biliyor ve yaşamı farklı bir şekilde algılıyorsunuz. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunların kaynağı; kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyişinizdir. Aşk yaşantınız gündemde.

BALIK: Bugün bulunduğunuz koşulları kendinize yönlendirmek isterken, çevresel faktörleri unutmamalısınız. Küçük egoların başınıza iş açmasını istemiyorsanız, kendinizi dizginlemek zorundasınız. Hedefleriniz doğru seçmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder