Filiz Özkol 13 Aralık 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Aralık 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevresel koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. İşinize konsantre olduğunuz zaman, sanki başka bir boyuta geçiyorsunuz. Bugün enerjinizi yapıcı kullanacaksınız.

BOĞA: Bugün yatırım konusunda kafanız oldukça işler çalışıyor. Yollardan beklediğiniz maddi kazançların size sağlayacağı olumlu sonuçlardan yola çıkarak, imkanlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Gizlilik size yakışmıyor.

İKİZLER: Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çatışmalara girmemelisiniz. Onların yaptıkları her hareketten anlam çıkartmanız size yorucu gelebilir. Bulunduğunuz ortamlarda, kendi tarzınızı ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Partnerinizle beraberliğiniz bir anlamda farklı duygular içinde gelişecektir. Partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Siz en iyisi kendinizi oyalarken, onu uzaktan izlemeli ve hemen karar vermemelisiniz.

ASLAN: Maddenin esiri değilsiniz. Bugün daha soyut davranmak isteyeceksiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza önem vermelisiniz. Yardımınızın gerekeceği bazı olaylar söz konusu olabilir.

BAŞAK: Kombinasyon burcunuzda ilerleyen Merkür’ün konumundan dolayı, mantıksal ve akılcı konulara sığınmak ihtiyacı içindesiniz. Bugün sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmek isteyebilir, onlarla sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Dengeler sizin için çok önemli. Sorumluluk duygunuz önemli biliyorsunuz.

AKREP: Aklınız çok karışık. Düşünceleriniz dağınık seyrediyor. Yapmak istedikleriniz ve planlarınız için, yeni bir planlamaya ihtiyacınız var. Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket etmekten hoşlanmıyor ve taviz vermiyorsunuz.

YAY: Orijinal fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, birçok başarıyı bir arada sentezleyebileceksiniz. Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar çalışmalısınız.

KOVA: Bugün kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bilinçaltınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız.

BALIK: Maddi hırslarınız ön planda olacaktır. Başarıyı hedeflediğiniz için de değişik konuları bir arada kombine edebileceksiniz. Gizli kalmış bazı konular yüzünden başınızın ağrımasını istemiyorsanız, planlarınızda net olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder