Filiz Özkol 13 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu işbirlikleri yapacaksınız. Bitmesi gereken durumlar gündeme gelebilir. Çocukluktan kalma alışkanlıklarınızla ilgili sınırlarınızı ve yeni durumunuzu esnetmek zorundasınız.

BOĞA: Meraklı yönleriniz belirginleşecek. İdealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yeni dostluklara hazır bir dönemdesiniz.

İKİZLER: Tanışacağınız kişilerin geleceğiniz üzerinde büyük bir etkisi olacaktır. Sürpriz ama olumlu ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Böyle anlarda içinizde çılgın bir enerji duyacaksınız. Duygularınızın esiri olmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakınlarınızın sözlerine ve tavsiyelerine kulak verin. Tartışmada arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Hayallerinizin peşinde koşmanız gerekecek. Bu dönemde özellikle daha fazla enerji sarf etmelisiniz.

ASLAN: Zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadığı hissine kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınızı çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Yaşam hırsınız tavan yapacaktır.

BAŞAK: İşinizle ilgili dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Kafanızda değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içindesiniz.

TERAZİ: Birtakım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz.

AKREP: Çevrenizin adına verdiğiniz kararlar onlar tarafından yanlış anlaşılabilir. İlişkinizde karşılıklı tartışma yerine sorunun kökenine inmenizde yarar var. Bugün duygusal ve fanatik konularda eskiye özlem duyabilirsiniz.

YAY: Bugün birlikte çalıştığınız kişilerden şüphelenebilirsiniz. Aile ortamını etkileyecek özel durumlar söz konusu olacak. Sorunlarınızı çözme yönünde yol gösterici bir rol alacak ve ortak problemlerinizin üzerine gideceksiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün ilişkilerinizi gözden geçirerek aksayan yönlerini açığa çıkarın. Geçmişteki olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ani aşkların başlangıcı ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Duygusal anlar yaşayacaksınız.

KOVA: Aile içi sorunlar her an tetikte. Bu dönem sabırlı yapınız daha çok ortaya koymalısınız. Birtakım sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu her zaman sizin için bir problem oluyor.

BALIK: Sıra dışı gelişmeler yüzünden daha fazla enerji harcamak zorunda kalacaksınız. Dinlendiğiniz zaman çok daha enerjik oluyor, olaylara mantıklı bakıyorsunuz. Bugün dedikodu yapılan ortamlardan uzak durmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder