Filiz Özkol 13 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor.

BOĞA: Merkür’ün iletişim konusunda size vereceği etkiler kafanızı karıştıracak. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Ani fırsatların değerlendirme konusunda sürprizlere hazırlı olun.

İKİZLER: Bugün sıra dışı düşüncelere takılıp kalabilirsiniz. Özel duygularınızda yaşadığınız coşkulu davranışlar parçanız haline geldi. Kendinize has bir tarzınız var. Sevdiklerinizle yapacağınız bir konuşma olumlu sonuçlanacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız daha net olmayı deneyin. Problemlerinizi hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizi iş potansiyelinize de yansıtabileceksiniz.

ASLAN: Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar yapacağınız bugün; yeniliğe açık olmanıza rağmen, hatalar da açıksınız.

BAŞAK: Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep’te geri gitmeye hazırlanması yaşama bakışınızda ve finans konusunda zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu gözden geçirmelisiniz.

TERAZİ: Sosyal açıdan kendinize olan güveniniz artıyor. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz önde olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz.

AKREP: İletişim gezegeni Merkür geri gitmeye hazırlanıyor ve partnerinizin duygularından emin olmak istiyorsunuz. İlişkide önemli aşamalar kaydedebilmek için gerekli cesareti arıyorsanız kendinize güvenmelisiniz.

YAY: Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken duygusal yönlerinizin de tatmin olmasını isteyeceksiniz. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz size başarı getiriyor. Bugün doğallığınız işinizi kolaylaştırıyor.

OĞLAK: İş hayatınızdaki aksayan problemlerden kendinizi sorumlu tutmak istemiyorsunuz. İş birliğine önem vermenize rağmen rutin işleri seviyor, Merkür’ün artılarını kullanarak kafa karışıklığını önlemiş oluyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Çevreyle ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmayın. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın düşüncelerinize ilgi göstermelerine sevineceksiniz.

BALIK: Özellikle çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacaksınız. Sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak isteyeceksiniz ama kişisel ilişkilerinizi destekleyecek çalışmalar yapmak hedefiniz olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder