Filiz Özkol 13 Kasım 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Kasım 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz. Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanmaktadır.

BOĞA: Kafanız oldukça karışık durumda. Zincirleme gelişen olaylardan sizin de payınızı aldığınız bir gerçek. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Çevrenizle karşıt düşünceler içindesiniz.

İKİZLER: Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan birçok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz. Satın alma duygunuz ön planda.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Toplumsal konulara yoğun bir derinlik geliyor. Enerjinizi partnerinize yansıtacak, sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

ASLAN: Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden, olayları fazla abartmaya başladınız.

BAŞAK: Duygusal konulara takılı hareket etmeniz sizi olumsuz kılıyor. Karşınızdaki kişilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir. Onların haksız davranmaları gururunuzu incitebilir. Kişiliğinizi ortaya koymalısınız.

TERAZİ: Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır oluşu canınızı sıkıyor.

AKREP: Enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Çevrenizdeki değişik kişilerin ilgisi sizi şımartabilir. Ayak kaslarınızı güçlendirmelisiniz.

YAY: Merkür’ün geri hareketi, aile ve yuva evinizi etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Düşündüğünüz şeyleri hızlı gerçekleştirmek istiyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Saplantılarınızdan vazgeçin. Takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletemiyorsunuz. Her konuda düşünerek karar verin. Birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Her şeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil.

KOVA: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız normal. Her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız.

BALIK: Neptün geri gidiyor. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Duygusal bir gün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder