Filiz Özkol 13 Şubat 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Şubat 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Sabah saatlerinde, ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermeyin. Onlarla, istemeden yaşadığınız durumlarda, gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır gibi önemli parametreyi dengede tutmaktır.

BOĞA: Bugün, inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.

İKİZLER: Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli olacak. Öğle saatlerinden sonra, iş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, maddi konularda iş birliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Özellikle çevrenizde başarılı çalışmalarınız ses getirecek.

ASLAN: Yaşamın her adımında bir yerlere, bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Size, ispatlanmayan fikirlerle gelindiğinde nedenler aramak alışkanlık oldu.

BAŞAK: İş birliği içinde olduğunuz kişilerin, karşıt düşünce içinde olması sizi çok fazla etkilemeyecek. Bugün, yaratıcılığınızı ve girişimciliğinizi destekleyen davranışlar içindesiniz. Size sunulan büyük bir sorumluk üstleneceksiniz.

TERAZİ: Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz.

AKREP: Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak, desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da başkaları sizin yerinize düşünsün.

YAY: Bugün, çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve hataları kabul etmek istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün, enerjinizi doğru kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz.

KOVA: Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

BALIK: Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti, iş yerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Bu sizi, daha da çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder