Filiz Özkol 14 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Yaşadığınız olayları farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere iyi niyetle yaklaşarak onların duygusal problemlerine çare bulmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlık konusunda fazla iyimsersiniz

BOĞA: Bugün canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise, bazılarınızın işleri açılacak ve yeni iş teklifleri karşınıza çıkacaktır.

İKİZLER: Bazı anlaşmalarınızı gizlerken bazı düşüncelerinizi de saklamak isteyeceksiniz. Derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. Geri giden Jüpiter yakın dostlarınıza yapacağınız ziyaretlerde eski dostluk duygularınızı yeniden tazeleyecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün iletişim konusunda unuttuğunuz fırsatlar yeniden ortaya çıkacak. Size karşı hatalı davrananların gerçek yüzünü görmek sizi üzmemeli. En azından bazı olaylar açıklık kazanacak. Kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

ASLAN: Bugün ailenizin sorunlarına isteseniz bile duyarsız kalamıyorsunuz. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz. Verdiğiniz kararlar yanlış anlaşılabilir.

BAŞAK: Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir hafta yaşıyorsunuz. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Farklı yapınızı her konuya yansıtacaksınız.

TERAZİ: Bazılarınızın duygusal hayatı atağa kalkıyor. Bugünlerde yabancı ülkelere seyahat etme duygularınız ayaklanacak. Aşk ve iş gezilerine hazırlıklı olmalısınız. İlginç davranışlarınız daha da orijinal hale gelecek.

AKREP: İlişkilerinize kendi damganızı vurmak istediğiniz için, duygusal konulara daha fazla değer vereceksiniz. Yeni ortamlara girecek karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendireceksiniz.

YAY: Hayal kurmak için uygun bir gün değil. Çevrenizde bir konuyla ilgili yanlış anlaşılmanız söz konusu. Dikkatli olmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Satürn, maddi evinizde size sorunlar yaşatabilir. Uzun zamandır size ödenmeyen borçlar gelebilir. Satın almak için uğraştığınız, bulamadığınız ve çok istediğiniz, arzuladığınız bir şey aniden karşınıza çıkacak.

KOVA: Toplumsal değerlerinizi istediğiniz formata uygulayabileceksiniz. Uzun süredir planladığınız bir olayınız gerçekleşecektir. Bu istek sizi memnun edecek, çevrenize sevginizi yansıtmak istemeniz sizi değerli kılacaktır.

BALIK: Birçok başarı sizi bekliyor ama siz yavaşlama modunda hareket ediyorsunuz. Kafanızda binbir soruya cevap aramaya çalışacaksınız. Sakin, fakat akıllıca hamle yapmayı düşünmelisiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder