Filiz Özkol 14 Eylül 2019 Günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Eylül 2019 Günlük burç yorumları

KOÇ

Entelektüel bağlantılar kurmak için uygun bir gün. Ama duygusal takıntılarınız yüzünden zor zamanlar yaşayabilirsiniz. Olabilecek değişimler karşısında huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Dinlenmeye özen gösterin.

BOĞA

Sistemli hareket ettiğiniz müddetçe hedeflerinize daha yaklaşacaksınız. Duygularınızdan emin olduğunuz bir gün. Fikirlerinizi açıkça ortaya koyarken işin duygusal zenginliğini de hiçbir şekilde unutmuyorsunuz.

İKİZLER

Bugün bulunduğunuz ortamlarda yumuşak ve sade davranışlarınızla herkesin takdirini kazanabilirsiniz. Haksızlıklar karşısında takınacağınız yapıcı tavırlar dikkat çekeceksiniz. İskelet sisteminizi yormamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlar güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gündesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Farklı fikirde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir.

ASLAN

Duygusal enerjinizde yükselmeler söz konusu. Bugün kazançlarınız konusunda ütopik düşünceler içinde olabilirsiniz. İşbirliğine ihtiyacınız var. Sorgulayacağınız konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmelisiniz.

BAŞAK

Sürprizlere hazırlıklı olun. Riskler size yakışıyor ve atılımlardan ustaca sıyrılıyorsunuz. Partnerinizi özgür bırakın ve onu denetmek yerine sosyal yaşantınıza eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil.

TERAZİ

Acele etmeden sabırlı davranırsanız kazanan siz olacaksınız. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Beraberliğinizdeki ani gelişen kıskançlıklara dikkat etmelisiniz.

AKREP

Çevreyle ilgili koşulları yeniden gözden geçirmelisiniz. Anında müdahale etmek huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Zorlayıcı koşullar nedeniyle alışkanlıklarınızdan taviz vermek durumunda kalabilirsiniz. Aklınıza çok güveniyorsunuz.

YAY

Çevreniz için zor biri olarak tanınabilirsiniz. Sosyal hayatınız renkli seyrederken eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için yanlış değerlendiriliyorsunuz.

OĞLAK

Kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissediyorsunuz. Bu da size sürekli huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA

Bugün isteklerinizde belirleyici olmamalısınız. İnatçı davranışlarınız sizi farklı yaparken bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Duygularınızı değerlendirme imkanınız olacak. Alınganlık size yakışmıyor.

BALIK

Sosyal ortamlarda yapmak istediğiniz halde gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Enerjinizi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder