Filiz Özkol 14 Haziran 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Haziran 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Duygularınızda asla yanılmıyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerlerde olmanız aşkınızı daha da güçlü kılıyor. Kendinizi güven duymanız yapacağınız işler konusunda daha da başarılı olmanıza neden oluyor.

BOĞA: İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her an iş sorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor ama sonuç istediğiniz gibi olunca keyfiniz yerine geliyor. Bugün olaylara daha derin ve anlamlı bakmayı isteyeceksiniz.

İKİZLER: Çelişkiler kafanızın karışmasına neden oluyor. Geçmişe bakmaktan hoşlanmıyorsunuz. Geleceğe ait planlar yaparken o kadar hızlı karar değiştiriyorsunuz ki çevrenizi bile düşündürüyor ve şaşırtıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için her konuya uygun çözümler getirmelisiniz.

ASLAN: Partneriniz duygularınızı paylaştığı zaman yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için ufukta güzel günler görülüyor. Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün özellikle hızlı düşünüp hızlı karar vermelisiniz.

BAŞAK: İsteklerinizde ısrarcı ve inatçı davranırsanız doğal olarak engellerle karşılaşabilirsiniz. Bugün daha politik davranarak olayları istediğiniz yönde geliştirebilirsiniz. Çevreniz tarafından yanlış yorumlanıyorsunuz.

TERAZİ: Yalnızlık tarzınız değil ama bugün, kendinizle kalmaya ihtiyacınız var. Değişim içinde olan yapınız yüzünden çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Hareketli tarzınıza ters olarak geleceğinize güvenle bakıyorsunuz.

AKREP: Her türlü ilişki için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize güvenmeniz çevrenizde olumlu bir tablo oluşturuyor. Size gelen fırsatlara hayır dememelisiniz.

YAY: Güçlü bir enerjiniz var ve bugün her şeyi kendi bakışınızla değerlendiriyorsunuz. Duygularınızı kontrol edin. Ani gelişen şartların kaynağı olmak istemiyorsanız olaylara temkinli yaklaşmalısınız.

OĞLAK: Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Her şeyi çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözüm getiriyorsunuz. Yaşam temponuz daha da hızlanıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı hep başaramıyorsunuz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Kendinizi fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

BALIK: Birçok fikirden yola çıkıp mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklar konusunda değişime hazır olmalısınız. Bugün, kararlı davranışların faydasını göreceksiniz. Çok bireysel davranmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder