Filiz Özkol 15 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Yatırım konusunda istediğiniz başarıyı sağlıyorsunuz.

BOĞA: Özgürlük duygunuz belirgin ve alışkanlıklardan vazgeçemiyorsunuz. Bugün güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla organize çalışmalar içinde bulunacaksınız. Kendinizi denetlemekten vazgeçin.

İKİZLER: Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacağınız bir gün. Önünüzün açılması nedeniyle hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz. Gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Alışkanlıkları aşmak kolay değil, farkındasınız.

ASLAN: Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp sessiz kalmak isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız.

BAŞAK: Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacaksınız. Kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak istiyorsanız uygun bir gün.

TERAZİ: Birlikte çalıştığınız kişilere vereceğiniz şansla gücünüzü artıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişik iş profilleri karşınıza çıkacak. Seçim şansınızı kullanırken gelecek için mantıklı adımlar atmalısınız.

AKREP: Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek ve beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır.

YAY: Yeteneklerinizin anlaşılması için yakın çevrenizdeki insanları hoşnut etmeyi denemelisiniz. Bugün, karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranın. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmayın.

OĞLAK: Yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekler karşısında sabırlı olmalı, karşınızdaki kişilerin fikirlerine saygı göstermelisiniz. Partnerinizden beklediğiniz duygusal destek gelecek, sonuca gitmeyi denemelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevrenin desteğini de alarak sağlıyorsunuz. Çevrenize şüpheli yaklaşmanız mümkün.

BALIK: Sezgilerinizin çok yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Kazançlarınızla ilgili sınırlarınızı genişletmek fikrini çevre koşullarıyla birlikte değerlendirin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder