Filiz Özkol 15 Mayıs 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Mayıs 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Yolculuklarda yaşanan gecikme canınızı sıkabilir. Tanışacağınız kişilerle duygusal yaklaşımınız olacak. Yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bugün görüşeceğiniz kişilerin düşünce tarzı sizinle aynı olabilir.

BOĞA: Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine güçlü bir şekilde sarılmanızda fayda var. Bugün aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Son günlerde her şeye çabuk kırılıyorsunuz.

İKİZLER: Uzun süredir cesaret edemediğiniz birçok aktivitede varım diyeceksiniz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken bazılarınız karmaşa yaşayacak. Dengelerin çok önemli olduğunu biliyor ve kullanmak istiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Olaylara duygusal yaklaşımınız günlük hayattaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve istediğinizi başarıyorsunuz. Gizli duygularla başınız dertte. O kişiyi gözünüzde büyütmeyin.

ASLAN: Duygularınızın karşılığı olmayabilir. Partner adayınızın bazı sırlarına tanık olabilirsiniz. Aşkınızı gizli gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor. İçinizde dengeyi sağlamanız çok zor.

BAŞAK: Karşı cinsin güzel konuşmalarıyla sizi etkilemeye çalışması sonucunda geçici aşklar gündeme gelebilir. Bu konuda deneyimleriniz epey bol olacak. Maddi kaygılarınızın gündemde olacağı bir gün. Dikkatli olun.

TERAZİ: Masraflarınızdaki artışın nedeni biraz da kendi hatanız. Bugün alışveriş yaparken bütçenizi aşabilirsiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa sivri bir dil kullanarak söylemeniz bazı tatsız olaylara neden olabilir.

AKREP: Duygularınız konusunda freni sağlam tutun. Kişiliğinizde değişen duygu dalgalanmaları yüzünden aşkta hata yapıyor ve o kişiye olduğundan fazla değer veriyorsunuz. Yaşamı kendi kuralları içinde yargılıyorsunuz.

YAY: Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Çok ilginç bir durum ortaya çıkacak. Bazı tesadüfler eski duyguları tetikliyor.

OĞLAK: Sizi ikna etmek için çaba sarf etmeleri gerekebilir. Partnerinizin size vereceği desteği de unutmamalısınız. Güç ve duygu ikilisini birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde aşk tuzaklarına dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Aile bireylerinin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle çelişkili bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh hali şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Özel durumlar söz konusu olabilir.

BALIK: Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanız. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Bugün konuştuğunuz kişileri kolayca etkiliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder