Filiz Özkol 16 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Sosyal hayat sizin için önemli. Ay’ın bulunduğu konum, size karşı özverili davranan kişilere karşı tedbirli olmanızı gerektiriyor. Arkadaşla para ilişkilerine girmeyin. Çevrenize hakim olmak isteyebilirsiniz.

BOĞA: Bugün işinizle ilgili bazı stratejik noktaları iyi belirliyor ve inatla bu konuları takip ediyorsunuz. Bu nedenle çevrenizde kıskançlık eksik olmuyor. Yeni konular gündeme gelecek, kararlı olun.

İKİZLER: Çevrenize karşı fazla şüpheci davranıyorsunuz. İşinizi konuya olan hakimiyetinizle olumlu sonuçlandıracaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde titizsiniz. Herkese güvenmiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, sınırlarınızı zorluyorsunuz. Kişisel hırslarınız diğer konuların önüne geçebiliyor. Gün içinde kafanızda şekillenen her olay sizi mükemmel şartlara taşıyor. Tarzınız var ve asla ödün vermiyorsunuz.

ASLAN: Doğal olmak bazen size çok şey kaybettirebilir. Bugün duygusal konularda fikir yürütmekten kaçının. Fevri davranışlarınızla yanlış örnek olabilirsiniz. Çevre ilişkileriniz bundan olumsuz etkilenmesin.

BAŞAK: Özgürlüğünüzü özleseniz de bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek isteklerinizi saklıyorsunuz. Sosyal hayatta farklı kişilerle tanışabilirsiniz.

TERAZİ: Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Bugün güçlü dostların desteğiyle yapacağınız çalışmalar sizin için iyi bir zemin oluşturacak. Gün içinde takıntılarınız sizi rahatsız edecek.

AKREP: İsteklerinizde fazla inatçısınız. Enerjinizi istediğiniz konular üzerinde rahatça kullanacaksınız. Mesleki konumunuz size avantaj sağlayacak. Çevrenizdeki hoş konuşmalar sizi mutlu edecek.

YAY: Duygusal anlamda yoğun bir gün yaşayacaksınız. İsteklerinize gem vurmak zorunda kalmaktan gergin olabilirsiniz. Düşünce gücünüz çok yüksek. Düşüncelerinizi sistemli bir şekilde yaşama geçirmelisiniz.

OĞLAK: Duygusal konularda aşırıya kaçabilirsiniz. Yapınızın dışına çıkıp bazı kaçamaklar yapabilirsiniz. Sürekli kendinizi denetlemekten bıktınız. Arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Çevrenizde size karşı olanlar var ama sizi ikna etme konusunda çok başarılılar. Bugün, her şeyinizle güne damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda sınır yok. İlişkilerinizde farklı bir tarzınız var.

BALIK: Bugün iş ilişkilerinizde kişiliğiniz ön planda olacak. Buna rağmen kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak istiyorsunuz. Merak etmeyin, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder