Filiz Özkol 16 Ocak 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Ocak 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken doğru kararlar peşindesiniz. Sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

BOĞA: İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak işi yönlendiriyorsunuz. Çevreyle ilişkilerinizde eleştirici davranacağınız bir gün. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için küçük olaylara tahammülünüz yok.

İKİZLER: Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı olaylar gündeme gelebilir. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerin güvenliği söz konusu olacaktır. Duygularınızı kolay ifade edemeyeceğiniz bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yoğun ilişkileri seviyorsunuz. Hedef ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün, iç disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Maddi konularında başarılısınız.

ASLAN: Bugün işlerinizde detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz. Kısa yollarla ilgili planlarınız için gerekli tüm detayları gözden geçirmeli ve atılımlarınızı doğru şekilde yapmalısınız.

BAŞAK: Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almamanız başarınızı güçlendiriyor. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarına hız kazandıracaksınız.

TERAZİ: Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylara farklı yaklaşımlarınız var.

AKREP: Savaş gezegeni Mars'tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Yönetici gezegeninizin konumu, bazı işlerinizi halletmeniz gerektiğini söylüyor.

YAY: Maddi konularda istekleriniz bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. İstediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

OĞLAK: Düşündüğünüz olayları çok büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç biri yapıyor. Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız.

BALIK: Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız bazı bilgilerinizden yararlanabilirsiniz. Üstün yönleri olan akıllı kişilerden hoşlandığınız için yüksek bir yaşam standartı peşindesiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder