Filiz Özkol 17 Mart 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Mart 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi özgürlüğünüz için her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda bağdaştırabilirsiniz. Güçlü enerjiniz ve istekleriniz çevrenizde sorun olabilir.

BOĞA: Organizasyon çalışmalarıyla yaşantınızı renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanmasıyla kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Maddi konularda bolluğa kavuşmanız zaman alabilir.

İKİZLER: Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçınca kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen tutkularınız yüzünden heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hayallerinizi gerçekleştirmek için işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Birçok konu karmaşık şekilde karşınıza çıkabilir ve şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

ASLAN: Enerjinizi gösterecek işler peşindesiniz. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Liderlik vasıflarına çok çabuk yerleşecek ve isteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız. Gücünüzün farkındasınız. Çevrenize de yansıtıyorsunuz.

BAŞAK: Kendinizi denetleme huyundan vazgeçin. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluk karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Maddi konular canınızı sıkacaktır.

TERAZİ: Hırsınız yüzünden herkesi kırabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özgün fikirlerle çıkıyorsunuz.

AKREP: Arkadaşlarınızla iş birliği içinde olacaksınız. Siz, düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Çıtanız yükselirken bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

YAY: İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabanın sizi kazandıracağı prestiji unutmamalı, geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da hatalarını sizin kadar sahiplenen az kişi vardır.

OĞLAK: Düşüncenizden ödün vermiyorsunuz. Bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Tüm işlerinizde yenileme söz konusu olacak.

Haberin Devamı

KOVA: Bazı konuların kabul görmesi sizin için bir mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. Şartlar sizden yana.

BALIK: Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İç sıkıntılarınızın tek nedeni çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanız. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder