Filiz Özkol 17 Şubat 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Şubat 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İlişkilerinizde ani ataklar yapmayın ve bekleyin. Duygusal konularda yanlış anlaşılabilirsiniz. Beklediğiniz tekliflerin gecikmesi sizde sıkıntı yapacaktır. Ortak proje ürettiğiniz arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA:Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Ay’ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel şekilde yaptığınızı gösteriyor.

İKİZLER: Sosyal hayatınızda bazı yenilenmeler söz konusu. Çocukları olanlar, onların eğitimleri ile ilgili birtakım gereksiz problemler üzerinde yoğunlaşabilir. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizle ilgili sorunları abartmadan çözmelisiniz. Dostlarınızla aranızda istenmeyen pürüzler ortaya çıkabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Mantıklı ve sakin olmalısınız.

ASLAN: Yakın arkadaşlarınızın olumsuz davranışları işinize yarayabilir. Daha önce göremediğiniz bazı huyları onları ele verecektir. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınız sıkacaktır. Dostlarınızın size önereceği fikirler var.

BAŞAK: Sizi sıkan işlerden uzak durmalısınız. Her şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlardan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. Güven ihtiyacı içindesiniz.

TERAZİ: Çevre koşullarını gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz. Yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Dengelerinizi istemeden zorlayabilirsiniz, dikkat edin.

AKREP: Duygularınızın önde olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de bazı olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Her duygu için ödün vermek zorunda kalıyorsunuz.

YAY: Özgürlüğünüzü kullanamayabilirsiniz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmayın. Bazen canınız sıkılıyor.

OĞLAK: İşle ilgili verdiğiniz sözleri zamanında yerine getirmeye önem verin. Çünkü, çalışma hayatında buna benzer iş disiplinleri, kişinin performansı ile direkt bağlantılı olan parametrelerdir. Yediklerinize çok dikkat edin.

Haberin Devamı

KOVA: Seyahatinizi erteleyebilirsiniz. İşiniz konusunda hatalara yol açmama mücadelenizin sizi ne kadar yorduğunu kimse bilemez. Hiç kimseye durumunuz anlatmaya uğraşmayın. Gizli yatırımlarınız söz konusu.

BALIK: İşte duygusal doyum istiyorsanız yanlış bir gündesiniz. Çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinmelisiniz. Partnerinizin size göre hoş olmayan tavırlarını büyütüyorsunuz. Her şeyi geride bırakmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder