Filiz Özkol 17 Şubat 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Şubat 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Çalışma yaşantınıza belli bir disiplin getirmek isteyebilir ve bu konuda çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Başarının önemini kavradığınız için, maddesel kapasitenizin önemli olduğunu karşı tarafa anlatmanız gerekli.

BOĞA: Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız.

İKİZLER: Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı, çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalı ve biraz esnek davranmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Önemli konular gündemde.

ASLAN: Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Bugün, toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla oldukça başarılı bir grafik sizi bekliyor.

BAŞAK: Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız.

TERAZİ: Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için daha fazla çaba göstermelisiniz.

AKREP: Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Tarz sizin için önemli.

YAY: Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var. Olayları kendi çabanızla yönlendirip, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Yüksek aktivite ve enerjiyle birçok kombinasyon çalışması içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

KOVA: Maddesel konularda ince hesaplar peşinde olacaksınız. Hukuksal sorunları olanlar için, güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle yaşamınıza hareket gelecek. Olayları dengelemelisiniz.

BALIK: Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Yaşam kalitenizi artırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Bugün, iş görüşmeleriniz olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder