Filiz Özkol 18 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendinize göre yorumluyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın fikirlerinden yola çıkarak kendinize zaman ayırmalısınız. Sizden yardım bekliyorlar.

BOĞA: Sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için biraz daha çaba göstermelisiniz.

İKİZLER: Ay’ın bulunduğu konum kendi gücünüzü araştırma konusunda size yardım ediyor. Düşüncelerinizi odaklamak için alt yapıya sahipsiniz. Dağınıklık size kaybettiriyor. Derin düşünmek size çok şey kazandıracak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Ay’ın verdiği konum romantik bir duygu seli içinde olacağınızı gösteriyor.

ASLAN: Bugün, duygusal konuların ortaya çıkmasıyla anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

BAŞAK: Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

TERAZİ: Yönetici gezegeniniz Venüs, Akrep’te ilerliyor, bu da sevecen düşüncelerle hareket etmenizi sağlıyor. Aşkta eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün.

AKREP: Duygusal yaşamınıza anlam katmak isteyebilirsiniz. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranışları sergilemekten yanasınız. Bugün kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız ilişkiniz olumsuz etkilenmez.

YAY: Yardımseverlik duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortam renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir, dikkat edin. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün.

OĞLAK: Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden çevrenizle birlikte yoğunlaşmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Pratik çözümler arayışındasınız.

BALIK: Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız. Size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Hatalarınızı büyütmemelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder