Filiz Özkol 18 Haziran 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Haziran 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Ani gelişecek duygusal olaylara karşı kendinizi hazırlamalısınız. Çalıştığınız ortamlarda duygusal bir beraberlik gündeme gelebilir. Kalbi boş olan Koç’lar için, değişik bir dönem. Her an karşınıza yeni biri çıkabilir.

BOĞA: Kendinize yönelteceğiniz mantıklı sorularla, açıklığa kavuşmayan sorunlara yöneleceksiniz. Sır gibi saklanan konuların ne kadar gereksiz olduğunu göreceksiniz. Partneriniz için planlar yapın, ona ilgi gösterin.

İKİZLER: Bir türlü gerçekleştiremediğiniz düşleriniz var. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bu tür düşünceler sizi daha çok hayata bağlıyor. İçinde bulunduğunuz gerçek şartları unutmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Gücünüzün farkında olmanıza rağmen bulunduğunuz ortamlarda bazı kişilerle fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Taviz vermiyorsunuz. Olayları iddialaşmaların ötesine taşımamalısınız.

ASLAN: Duygusal konularda takıntılısınız. Partnerinizin düşüncelerini merak ettiğinizi ona belli etmek istemiyorsunuz. Karşılıklı konuşmaların size sağlayacağı yarar konusunda şüpheleriniz olabilir.

BAŞAK: İlişkilerinizde duygusal paylaşıma ihtiyaç duyduğunuz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde beklediğiniz ilgi size biraz sorun yaratabilir. Bugün iç sesinizin size sağlayacağı motivasyon önemli olacak.

TERAZİ: Ortaklaşa yaptığınız çalışmalardan verim alacaksınız. Ama bu sizin sorunlara karşı atacağınız adımların inisiyatifini almanıza bağlı. Çok talepkar olmayın. Partnerinizle paylaşımlarınızda sert davranmayın.

AKREP: Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık var. Duygusal beklentiler içine girebilirsiniz. Ay’ın konumu maddi anlamda güçlü olan kişilere yaklaşmanızı sağlıyor.

YAY: Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptığınız çalışma karşılıksız kalmayacak. Elinize geçen kazançları küçük yatırımlarla değerlendirin. Partnerinizin düşüncelerine önem vermelisiniz.

OĞLAK: Güneş tepe evinizde ilerlerken iyi niyetli davranışlarınızla toplumda göz dolduracaksınız. Bugün başarılı aktiviteler peşindesiniz. Duygularınızı yansıtacağınız konular karşınıza gelebilir. Ayrıcalıklı planlar yapın.

Haberin Devamı

KOVA: Enerjinizin gücü karşısında hatalar yapabilirsiniz. İyi bir planlamayı ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız birçok başarıyı bir arada görecek, yaptığınız işlerden duygusal tatmin sağlayacaksınız.

BALIK: Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar sizi tatmin etmeyebilir. Yakınlarınızla maddi konulara girmemelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder