Filiz Özkol 19 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İş ve ortaklıklar tekliflerine açıksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamaya çalışın. Onların konuştukları kelimeler sizi üzerken aklınızda olmayan konuları da düşünmenize neden olacaktır. Canınız sıkılabilir.

BOĞA: Bugünlerde dengeli ve mantıklı olacaksınız. Yeni projeler ve yeni fikirler doğrultusunda, değişik organizasyonlar ortaya çıkarken, kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacaksınız. Oldukça keyifli günler geçireceksiniz.

İKİZLER: Önceden paye verdiğiniz kişinin artık sizin için önem teşkil etmediğini görmek sizi garip bir duygusallığa sürükleyebilir. Yaşamın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Güçlü bir enerjiye sahipsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Tanıştığınız kişilere dikkat edin. Biriyle özel duygular paylaşabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz ama, enerji yüklüler. Bugün kendinize güvenmelisiniz.

ASLAN: Güçlü duyguların sizi yakmasına izin vermemelisiniz. Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek. Karşı cinsle birlikte yapacağınız çalışmalarda kendinizi daha da güçlü hissedecek ve takdir edilmek hoşunuza gidecek.

BAŞAK: Eski hatalarınızın sizi rahatsız etmesini engellemek elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız.

TERAZİ: Farklı düşünüyor farklı hareket ediyor, fakat duruma hakim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken karşı çıkamıyorlar. Siz tutku ve aşk insanısınız. İhtiraslı aşklarınız dillere destan. Aşk kaçamaklarına da hazır olun.

AKREP: Yaşam kalitenizi artırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Bugün tepkilerinizi dengelemek zorundasınız.

YAY: Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Karasızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Yaptığınız her iş ses getirirken, sabırlı davranışlarınız takdir görecek, dikkat çekeceksiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınız ve önemli arkadaşlarınızın gizli destekleri sizin bilginizle birleşecek. Ve ortaya, size yeni pozisyon kazandıracak çalışmalar çıkacak.

KOVA: Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Bugün özellikle huzursuz bir kişilik sergileyebilirsiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı işler çıkaracaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor.

BALIK: Aşk yaşamınızda karışıklıklar meydana gelebilir. Partnerinizin sizden bazı düşüncelerini gizlediğini düşünmeye başlayacaksınız. Kendinize dönük davranırsanız duygusal kayıplar yaşayabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder