Filiz Özkol 19 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İşyerinde özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha verimli hissedeceksiniz. Bugünlerde seyahatler gündeme gelecek.

BOĞA: Sıra dışı arkadaşlarınızın yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz.

İKİZLER: İletişim konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Gelişen duygusal konulara kafanızı takarak aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Düşüncelerinizi süsleyerek ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yaratıcılıkta rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Varsayımlar üzerinde düşünerek zaman kaybetmemeli, harekete geçmelisiniz. Araştırdığınız konuların yarardan çok zararı olabilir.

ASLAN: Yalnız daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle olan ilişkinize olumlu yansıyor. Karamsar olmamalısınız.

BAŞAK: Bugün hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacak. İsteklerinizdeki artış sizi yorabilir. Çevrenize güvenmek yerine onları sınamalısınız.

TERAZİ: Yaptığınız işin karşılığını almak ve bu konuda kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Maddi menfaatlerinizi korumak zorundasınız. Bugün ego ve hırslarınızı ön plana çıkaracaksınız.

AKREP: Düşüncelerinizde sürekli değişme söz konusu. Birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek birçok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız.

YAY: Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Bir iş imkanı sizi bekliyor. Emin adımlarla ilerliyorsunuz.

OĞLAK: İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Düşündüklerinizi yaşama geçirme konusunda kararsızlık çekebilirsiniz. Toplumsal konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkaracaksınız. Kişisel egolarınız yüksek.

Haberin Devamı

KOVA: Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişim içindesiniz. Gün içinde, birtakım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinize içten ve samimi davranıyorsunuz.

BALIK: Kendinizi sorgulayarak adımlarınızı sağlam şekilde atmaktan yanasınız. Araştırmalarınızı derinleştirerek düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder