Filiz Özkol 19 Kasım 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Kasım 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Yatırımlar konusunda inatçı bir tablo çiziyorsunuz. Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor. Sevdiklerinizin işlerine çok fazla karışmamalısınız.

BOĞA: Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Çevre ilişkilerinizde, dengelerinizle başınız dertte. Bugün, disiplinli davranmakla birçok başarıyı garantileyebilirsiniz.

İKİZLER: Sosyal ve çevresel ilişkilerinizde istediğiniz denklemi kurabileceğiniz bir gün. Yardımsever duygularınız atakta. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İşlerinizi zamanında yetiştirerek gerekli disiplini sağlamalısınız. Duygusal konularda fazla hassas olduğunuz bir gün içindesiniz. Mars’ın konumu, maddi konularda ise bazı borçlarınızı tahsil edeceğinizi gösteriyor

ASLAN: Öz güveninizi ortaya koyarak, finans konularınızı gözden geçirmelisiniz. Hayal ettiğiniz her şeyi yeniden yapılandıracak, iş yaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayacak ve birçok fırsatı birlikte yaşayacaksınız.

BAŞAK: Enerjinizi en iyi şekilde ortaya dökebileceğiniz bir gün. Sosyal çalışmalardan hoşlanıyor ve çevrenize de destek vermek istiyorsunuz. Toplumsal ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket ederek, egonuzu ön plana çıkarıyorsunuz.

TERAZİ: Bugün Ay’ın konumu, olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

AKREP: Çevrenizle paylaşmak adına yaptığınız çalışmaların ödülünü beklemeniz en büyük hakkınız. Hayal kırıklığı yaşadığınız zaman, her şeyden soyutlanıyorsunuz. Karar vermeden önce detaylar üzerinde durmalı ve acele etmemelisiniz.

YAY: İlişkilerinizde sürekli bir aşama içindesiniz. Bugün zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu ve olaylara her zamankinden daha yapıcı davranarak kariyer konusunda girişimciliğinizi istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve birçok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz. 23.12 / 20.01 İlişkilerinizi ustaca kullanıyorsunuz.

KOVA: Bugün, çevre ilişkilerinizin güçlü bir şekilde gündeme gelmesiyle, sizi fazla meşgul edecek alanlarınız artıyor ve gözlemci yönünüz fazla ortaya çıkıyor. Gerekli donanımızın size sağlayacağı avantajlara güvenmelisiniz.

BALIK: Kendinizi çok iyi ifade edebileceğinize inandığınız için, her zaman çevrenizi sorguluyorsunuz. Her konuda bireyselliğinizi kullandığınız için, yanlış anlaşılma riski yaşıyorsunuz. Olaylara hakim olma duygusu içindesiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder