Filiz Özkol 19 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün, organizasyonlar yaşantınıza renk katacak. Sizin için önemli olan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmanız zaman alabilir. Çok çalışmalısınız.

BOĞA: İş yaşantınızdaki çabanın sizi kazandıracağı prestiji unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmalısınız. Kariyer evinizdeki disipline eden gezegen Satürn, güçlü işlerin altına imza atacağınızı gösteriyor.

İKİZLER: Gücünüzü ortaya koyacak işlerin peşindesiniz. Güneş, tepe evinizde ilerliyor. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili gelişmeler söz konusu. Bugün isteklerinizi ortaya koyacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hayallerinizi gerçekleştirmek için işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Maddi değerleri sorgulamak için şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

ASLAN: Yakın arkadaşlarınızla işbirliği içinde olacağınız bir gün. Siz, kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

BAŞAK: Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Birçok aktivite içinde olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızın sizi sınırlandırması canınızı sıkacak.

TERAZİ: Bugün hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Her konuda bilginize güveniyor, ortaya özgün fikirlerle çıkıyorsunuz. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışmanız ufkunuzun genişlemesini sağlayacak.

AKREP: Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınızda kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız.

YAY: Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecek. İç sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanız. Bugün, kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

OĞLAK: Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir gerginlik var. Çevrenize tepkilisiniz ve kimsenin fikrini almaya yanaşmıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizi mutlu edecek. Hırslar konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek sizi çok şey kazandıracak. Şartlar sizden yana.

BALIK: Maddi özgürlüğünüz için her türlü şartı kendinize hedef olarak belirleyebilir ve isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün ailenizin sorunları gündeme gelebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder