Filiz Özkol 19 Ocak 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Ocak 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Hislerinizde asla yanılmıyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerde olmanız aşkınızı daha güçlü kılıyor. Kendinize güven duymanız, yapacağınız işler konusunda daha da başarılı olmanızı sağlıyor. Tereddütleriniz olmasın.

BOĞA: İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her an iş sorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor. Ama sonuç istediğiniz gibi olunca keyfiniz hemen yerine geliyor. Bugün olaylara daha derin ve anlamlı bakmayı isteyeceksiniz.

İKİZLER: Yaşadığınız çelişkiler kafanızın karışmasına neden oluyor. Geçmişe bakmaktan hoşlanmıyorsunuz. Geleceğe ait planlar yaparken o kadar hızlı karar değiştiriyorsunuz ki, evrenizi bile şaşırtıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevreyle ilişkilerinizin mükemmel oluşu moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için her konuya uygun çözümler getirmelisiniz.

ASLAN: Partneriniz duygularınızı paylaştığı zaman yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için ufukta güzel günler görülüyor. Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün özellikle hızlı düşünüp hızlı karar vermelisiniz.

BAŞAK: İsteklerde ısrarcı ve inatçı davranırsanız engellerle karşılaşabilirsiniz. Bugün daha yumuşak ve politik davranarak olayları istediğiniz yöne çekebileceksiniz. Çevreniz tarafından yanlış yorumlanıyorsunuz.

TERAZİ: Yalnızlık duygusu size göre değil ama bugün kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız var. Değişimde olan yapınız yüzünden çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Hareketli tarzınıza ters olarak geleceğinizi güvenle bakıyorsunuz.

AKREP: Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı aramak için fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize güveniyor olmanız çevreniz içinde olumlu bir tablo oluşturuyor. Size gelen fırsatlara hayır demeyin.

YAY: Güçlü bir enerjiniz var ve her şeyi kendi açınızla değerlendiriyorsunuz. Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların sebebi olmak istemiyorsanız olaylara temkinli yaklaşmanız şart.

OĞLAK: Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Bugün her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözüm getiriyorsunuz. Yaşam temponuz daha da hızlanıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Yaşam standartınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Mesleğinizde kendinizi fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

BALIK: Birçok fikirden yola çıkarak mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda değişime hazır olmalısınız. Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını daha sonra göreceksiniz. Her şeyi kişiselleştirmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder