Filiz Özkol 19 Temmuz 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Temmuz 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün oldukça romantik duygular içindesiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Bazı hatalar da kendiliğinden gelişecektir.

BOĞA: Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin özel hedeflerine maruz kalabilirsiniz.

İKİZLER: Sizi sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Bugün mesleki konularda aşırı duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan olayları araştırabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak isteği. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var.

ASLAN: Bugün hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar, size her konuda ders olabilir unutmayın.

BAŞAK: Ay bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve birçok işi, zincirleme başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

TERAZİ: Kendi gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, olaylara yaklaşım tarzınız, size güven duygusu veriyor. Çevrenize meydan okuyorsunuz.

AKREP: Yakın ilişkilerinize çekimser bir şekilde bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden, rutin işleriniz aksayabilir. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için dengelerinizi kullanırken zorlanacaksınız.

YAY: Çevresel faktörlerden kaynaklanan oluşumlar sizin için önemli olacak. Fikir çatışmaları yaşayacağınız bir gün. Finans konularını kendi lehinize çevirecek gerekli donanıma sahip oluşunuz, sizin için olumlu bir avantaj.

Haberin Devamı

OĞLAK: Ay, çevresel ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor ve yapıcı beraberlikler içindesiniz. Enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

KOVA: Kişisel isteklerinizle karşı tarafı etkiniz altına alabileceğiniz bir gün. Karşıt Venüs sayesinde direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, toplumsal olaylara ağırlık verecek, sorunlarınızı atlamak isteyeceksiniz.

BALIK: Kişisel savaşlarınız çok fazla oldu ve çevrenizde bozulan ilişkileri düzeltme konusunda ara buluculuk yapmak zorunda kaldınız. Yardımseverliğiniz, bazen sizin aleyhinize gelişiyor. Bugün her şeyden etkileneceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder