Filiz Özkol 2 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

2 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Abartılı insanlardan uzak kalın. Boş konuşmalardan rahatsız oluyor ve konsantrasyonunuzun bozulduğunu hissediyorsunuz. Oysa ilgi duyduğunuz konuda kendinize yetecek bilgi ve tecrübeye sahipsiniz.

BOĞA: Ailenizin tepkileri bazen atmanız gereken adımlara engel oluyor. Onlara karşı sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizin için önemli. Ama başarısız olduğunuzda tek başınıza kaldığınızı unutmayın.

İKİZLER: Partnerinizin size karşı sorgulayıcı tavırlarından rahatsız oluyor ve çok ciddi sonuçlara mal olacak aksi tavırlar içine giriyorsunuz. Daha yumuşak şekilde olaya yaklaşarak, ona hak verebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal konularda daha cesaretli olmaya ihtiyacınız var. Partnerinizden gelen istekler sizi bazen çaresizlik içinde bırakıyor. Size arkadaş gibi davranan, en yakın büyüğünüzden alacağınız destek önemli olacak.

ASLAN: Bir an önce işinizle ilgili konuyu aceleye getirmeden ifade etmeye çalışın. Hızlı davranmanın getireceği riskleri kaldırmayacak kadar dikkatli davranın. Düzenli bir sistem size kazandıracak.

BAŞAK: Bitirilmesi gereken işleriniz sizi geriyor. Basit atlamalar, güçlüklerin üstesinden gelmenizi sağlayacak. Planladığınız adımları gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. Çevreniz titizliğinizi biliyor.

TERAZİ: İş çevrenizde doğru kişilerin olması sizin için önemli. Aksi taktirde olumsuz etkileniyor ve günlük iş akışına bunu yansıtıyorsunuz. Bir konuda gereksiz şekilde destek arayışlarına girebilirsiniz.

AKREP: Güzel ve etkili konuşmalarınızla geçici aşkları çağırabilirsiniz. Hep karşı karşıya kaldığınız durumlardan biri. Bu konuda nerede daha ciddi davranacağınızı biliyor ve gerekeni yapıyorsunuz. Bazıları yanlış anlıyor.

YAY: Çevrenize gösterdiğiniz ilgiyi en yakınlarınıza göstermiyorsunuz. Onların hatalarını tartışma konusu yapıyor, kırıcı davranıyorsunuz. Kendinizi kontrol etmelisiniz. Mantıkla duygu arasında kalmayın.

OĞLAK: İşle ilgili sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Başına buyruk davranışlar bazen riskli anlar yaratsa da sonuca ulaşıyorsunuz. Duygusal anlamda bastırdığınız arzularınız ve değişen koşullar sizi farklı birine yöneltebilir.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizi etkileyecek özel durumlar söz konusu. Bu konuda yol gösterici bir rol oynayabilir, herkes tarafından kabul görecek anlaşma koşullarını uygulayabilirsiniz. Karşı taraftan gelebilecek uyarılara değer verin.

BALIK: Değişimlere karşı hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çabuk etkileneceksiniz. Duygusallığınızı bir kenara bırakın. Mantığın gerektirdiği şekilde gelişmeleri değerlendirin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder