Filiz Özkol 2 Aralık 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

2 Aralık 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Duygularınız coşkulu. İşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu defa eski hatalarınızı tekrarlamamaya çalışmalısınız. Ufkunuz açık. Duygu iniş çıkışları yaşamanız normal. Bugün cazip ve çekicisiniz.

BOĞA: Yoğun bir çalışma temposuna girdiniz. Yaptığınız işin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz bazı kıskançlıkların ortaya çıkmasına neden oluyor. Aşkta fazla inatçı bir yapınız var. Sevdiğiniz kişi sizi ikna etmekte zorlanıyor.

İKİZLER: İş konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. Karşıt Merkür gezegeninin etkisiyle işinizde ısrarcısınız. Bu nedenle sonuç lehinize gelişiyor. Yaşam sevinci size çok yakışıyor, değerini bilmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sabır gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor. Uzun vadede yapılan çalışmalarda başarı gösteriyorsunuz. Bu yüzden çevreniz size güveniyor. Aşk size yakışıyor. Sevdiğine sizin kadar özen gösteren çok azdır.

ASLAN: Güçlü hafızanız her konuda size yardımcı. Size yapılan haksızlıkları unutmamanız iş yaşamınızı zorluyor. Aslında haklısınız. Siz görkemli duyguların insanı olmaya devam edin. Coşkulu yapınıza haksızlık yapılıyor.

BAŞAK: İş yerinde yaşadığınız olaylar sizi yeniden motive etti. Yeniliklere kapalısınız. Çevreniz sizi ikna etmek zorunda kalabilirler. Kargaşadan nefret ettiğiniz halde olaylar gelip sizi buluyor. Bazen zorlanıyorsunuz.

TERAZİ: İş yaşantınızda değişen tablolar sizi de etkiliyor. Çevre koşulları yüzünden şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Düzenli ilişkileri sevdiğiniz halde fazla üzerinize düşülmesinden hiç hoşlanmıyorsunuz.

AKREP: İş motivasyonunuzun iyi olduğu günlerden biri. Düşünüyor, hayal ediyor ve yaşama geçiriyorsunuz. Kıskançlığa hedefsiniz. Aşırı duygusal ve kıskanç günlerinizden biri. Çekiciliğiniz ve cazibeniz mükemmel.

YAY: İşkolik bir yapınız var. Boş kalmaya tahammülünüz yok. Hemen kendinize iş icat ediyorsunuz. Yeni keşifler peşindesiniz. Aşk yaşantınızda aklınızı kurcalayan sorulara çözüm bulmayı denemelisiniz.

OĞLAK: Çevreniz kalabalık olmasına rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sorunlarınızı paylaşamamak canınızı sıkıyor. Bugün aşkla aranız iyi değil. Somurtarak bir yerlere varamazsınız. İçinizi acıtan çok şey var.

Haberin Devamı

KOVA: Kendinize yeten yoğun çabalarınızın tek şahidi yine sizsiniz. Bu durumdan bıktınız. Oysa takdir edilmeye ne çok ihtiyacınız var. İçinizde sebebini tahmin edemediğiniz öyle çok korku var. Yaşananları yok edemezsiniz.

BALIK: Hep kendi pencerenizden baktığınız bu yaşamda kayıplarınızın olması doğal. İş yaşantınızda anlaşılma savaşları veriyorsunuz. Aşkı algılama biçiminiz çok farklı. Kendinizi haklı görmek için aracılara ihtiyacınız yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder