Filiz Özkol 20 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün parasal değerlerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. İçinizdeki kuşkular yüzünden yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz. Güven kelimesine her şeyden çok ihtiyacınız var. İş hayatınızla ilgili gelişmeler önemli.

BOĞA: Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.

İKİZLER: Ay, içsel düşüncelerinizi olumlu etkilerken; girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Partnerinizin olumlu yaklaşımlarına iyimser bakmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi kolay şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Güçlü bağların pekişeceği bir gün. Kendinize güvenin.

ASLAN: Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız.

BAŞAK: Bugün yakın dostlarınızın sizden beklediği desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla birlikte olabileceksiniz. Takdir ediliyorsunuz.

TERAZİ: Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için, bütçe dengenizi bozacaksınız. İsteklerinizde bir aşırılık gözleniyor. Karşı cins üzerinde etkiniz önemli.

AKREP: Bugün çevrenizle iş birliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

YAY: Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanarak şartları akıllıca değerlendireceksiniz. Duygusal davranmamalı ve yaklaşımlarınız mantıksal olmalıdır. Arkadaşlarınızdan alacağınız teklifleri düşünmeli ve hızlı karar vermemelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin sizden farklı düşünceleri, sizde motivasyon yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

KOVA: Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Karşıt düşünceler gelişebilir.

BALIK: Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hayat kalitenizde tiraj yükselmesi yaşayacak, yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder