Filiz Özkol 20 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Size destek verecek dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için dostlarınızı da bu açıdan seçmek istemeniz saygı görüyor.

BOĞA: İletişim içinde olacağınız arkadaşlarınızla bugün önemli konularda ortak çalışma yapacaksınız. Çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamaya çalışmalısınız.

İKİZLER: Bu dönem iş ve ortaklık tekliflerine açıksınız. Onların spontane kullandıkları sözcükler sizi üzerken, canınızın sıkılabilir. Sözler o ana kadar aklınıza gelmeyen konuları düşünmenize neden olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bu dönem daha dengeli olacaksınız. Yeni proje ve fikirlerle değişik organizasyonlar ortaya çıkarken, kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Yaşamın tadını çıkartmalısınız.

ASLAN: Keyifli anlar geçireceksiniz. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Fiziksel anlamda enerjik hissedeceğiniz için çılgın aşk kaçamaklarına da hazırlanın. Tanıştığınız kişilere dikkat edin.

BAŞAK: Biriyle özel duygular paylaşabilirsiniz. Arkadaşlıklarınıza yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Enerji yüklü ve güçlü bir potansiyele sahipsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

TERAZİ: Kararsızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Güçlü duyguların sizi yakmasına izin vermemelisiniz. Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek. Amaçlarınıza ulaşmak için ılımlı adımlar atacaksınız.

AKREP: Karşı cinsle yapacağınız çalışmalarda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bir başkası tarafından kişiliğinizin takdir edilmesi hoşunuza gidecek. Yaptığınız her iş ses getirirken davranışlarınız takdir görecek.

YAY: Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Arkadaşlarınızın destekleri, sizin bilginizle birleşecek ve yeni pozisyon kazandıracak çalışmalar ortaya çıkacak. Farklı düşünüyorsunuz.

OĞLAK: Bugün tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Eski hatalarınızın sizi rahatsız etmesini engellemek elinizde unutmayın.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Bu dönemde huzursuz bir kişilik sergileyebilirsiniz.

BALIK: Bugün iletişim konusunda başarılı işler çıkaracaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. İş arkadaşlarınızla disiplin konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Farklı hareket ediyor ama duruma hakim oluyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder