Filiz Özkol 20 Mart 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle felsefi konuşmalar yaparak etkileyeceksiniz.

BOĞA: İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşması, yapacağınız geniş bir istek yelpazesini gündeme getirecek. Bugün, maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

İKİZLER: Bugün, enerjinizin düşük olması, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız, her şeyi olumsuz etkiliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları, yavaş yavaş oturuyor. İnce hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyor olmanız hata.

ASLAN: Ay, burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. Sözlerinize dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. Dostlarınızla bir aradasınız.

TERAZİ: Ay’ın konumu, çevre ilişkilerinizde uyumlu olmanızı sağlıyor. Arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüz yoğun olacağı için, farklı fikirde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir.

AKREP: Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü artırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde birçok işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz.

YAY: Duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay’ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Bugün, çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

KOVA: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Aldırmayın gitsin.

BALIK: Duygusal ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Yanlış anlaşılmasından korkuyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder