Filiz Özkol 20 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Başkalarının yaşamını merak edebilir, birlikte olduğunuz ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Arkadaşlarınızı iyi seçmeli ve güvenebileceğiniz insanlarla çalışmalısınız. Bugün temkinli hareket etmelisiniz.

BOĞA: Yapınıza ters gelse de çevrenize karşı politik olacaksınız. Onların görüşlerine tepki göstermeden, isteklerinizi ustaca kabul ettirebilirsiniz. Finans konularında güvenli yatırımları tercih edebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün, değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkındasınız ve hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz. Çevreniz sizi ikna etmek için zorlanacak, biliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizin düşük olması yüzünden yapmanız gereken birçok işi yarım bırakabilirsiniz. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız zihinsel dağınıklıktan ileri geliyor.

ASLAN: Bugün çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini olumlu bir şekilde değiştiriyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinize çevreniz tarafından destek var.

BAŞAK: Yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyonunuzu artırırken, düşünce sınırlarınızı da genişletiyor. Bugün epey hareketlisiniz. Randevularınız çok önemli. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışmalısınız.

TERAZİ: Değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Felsefi konuşmalar yaparak çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

AKREP: Bugün, zekanızı ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Kan bağınız olan kişilerle duygusal bağlarınız güçlenecek. Akşam saatlerinde onlarla birlikte hoş saatler geçirebilirsiniz.

YAY: İkili ilişkilerinizde çılgın bir gün. Sosyal işlere ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar yapacak ve onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

OĞLAK: Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalamıyor, her şeye müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz, dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizle duygusal bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Sempatik kişiliğinizin arkasında birçok gizli yeteneğiniz var ve açığa çıktığı zaman kendinizi rahat ve enerjik hissediyorsunuz.

BALIK: Bugün, yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklikler yapmak istiyorsanız harekete geçin. Fiziksel değişimler söz konusu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder