Filiz Özkol 20 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İş için katılacağınız ortamda ilginizi çekecek konular olacak. Burada mantıklı görüşlerinizle ilgi çekebilirsiniz. Daha sonra dostluğunuzun ilerleyebileceği ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

BOĞA: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Her türlü şartı gözden geçirmeli, duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan gereksiz şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

İKİZLER: Kariyerinizdeki gecikmelyi abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşlarınızın yardımı veya çalıştığınız şirketin aracılığıyla gelecek. Bugün hedefleriniz ile ilgili değişim yapmaya kalkmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İletişimde her türlü donanıma sahipsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz.

ASLAN: Özgürlüğünüzü kullanamıyorsunuz. Çünkü bugün karşıt burcunuzda savaşçı gezegen Mars, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecek. Ortak çalışmalar yaptığınızda son derece huzursuz oluyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmeyin.

BAŞAK: Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizi bir kenara bırakın. Çünkü, hala aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Yollarınız bir daha kesişmeyecek farkındasınız.

TERAZİ: Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı gibi görünseniz bile en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel şey.

AKREP: İş konusunda farklı düşüncelere gereksinim duyabilirsiniz. İletişim içinde olacağınız kişiyi doğru seçmelisiniz. Olayları içinizde biriktirerek kendinize zarar veriyorsunuz. İsteseniz de kırgınlıkları unutmayı bilmiyorsunuz.

YAY: Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız var ama ilişkilerinizde umursamaz oluyorsunuz. Duygusal konularda yaşayacağınız acılardan korkuyor ve geriye çekiliyorsunuz. Sinir siteminizin hassas olduğunu unutmayın.

OĞLAK: Size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Siz aşka daima çok önem veren birisiniz. Her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. İşinizin arasında gideceğiniz bir yerde birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz.

BALIK: Yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Ama kesinlikle kararlı şekilde davranmaya devam etmelisiniz. Kısa süreli geri dönüşlerle durumu idare etmeye çalışın, sinirlenmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder