Filiz Özkol 20 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih edin. Duygularınızı paylaşmadan beklemeli, görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız.

BOĞA: Ay’ın kombinasyon burcunuz Başak’ta ilerlemesi, birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Kendinize güvenmek zorundasınız.

İKİZLER: Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ay Başak burcunda ilerliyor. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların önemli olduğunu bilmelisiniz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.

ASLAN: Çevrenizde inatçı kişiliğinizle göze çarpmanıza rağmen aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz edebilir.

BAŞAK: Hırslı tarafınız bugün öne çıkıyor. Bazı konularda daha dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. Çevrenize karşı savaş vermek zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ: Çevrenizde cazibenizden etkilenen birçok kişi var ve size değişik tekliflerde bulunabilir. Geçici duygular yüzünden işin şartlarını zorlamayın. Bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz.

AKREP: Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi yine ön planda. Çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.

YAY: Projelerinizi ertelemenize rağmen hep huzursuzsunuz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddi sorunlarınızda zorlanmak istemiyorsanız, bütçenizi dengeleyin.

OĞLAK: Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmayın. Kombinasyon burcunuz Başak’ta ilerleyen Ay, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilere mantıklı bir şekilde yaklaşacağınızı gösteriyor. Çevrenin desteği çok önemli.

Haberin Devamı

KOVA: Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız yatıyor. Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde.

BALIK: Olayların duygusal boyutundan çok, mantıklı tarafıyla ilgileneceğiniz bir gün. Kombinasyon burcunuz Oğlak’ta ilerleyen Güneş, özgürlüğünüzü sosyal ilişkilerinizle bağlantılı şeklinde kullanacağınız bir ortam hazırlıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder