Filiz Özkol 20 Şubat 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Şubat 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kimseler, yerine getirilemez istekleriniz yüzünden, iş konusunda pek size yaklaşmak istemiyorlar. Çünkü, zaman konusunda karşınızdakileri çok sıkıyorsunuz. Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

BOĞA: Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde, sürekli ilişkilerinizde bazen umursamaz oluyorsunuz. Bu vurdumduymazlığınıza kızan partneriniz size tavır koyunca da elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.

İKİZLER: Cesaret ve ataklığınızla, grup sporlarında aranılan kişisiniz. Fakat; sağlık için değil de adeta savaşırcasına mücadele ediyorsunuz. Bu nedenle ufak tefek kazalar eksik olmuyor. Spordan sonra soğuk içeceklere saldırmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlk anda insanlar üzerinde soğuk bir imaj bırakmanıza rağmen, çok kısa sürede sevimli ve cana yakın birisi olduğunuz ortaya çıkıyor. Daha sonra da vazgeçilemeyen dostlar arasına giriyorsunuz. Fedakarlığı seviyorsunuz.

ASLAN: Bir kere aşk duygusunu tanıdıktan sonra, hiçbir güç sizi kaçamak ilişkilere yöneltemez. Eğer, sevdiğiniz insan size her yönden güven veriyorsa, her geçen gün bağlılığınız artar. Sizin tek kusurunuz, kıskançlığınız.

BAŞAK: İyi niyetiniz nedeniyle, yakın arkadaş olarak bildiğiniz kişiler bile sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Oysa onların kişiliğine saygınızdan dolayı, beraberce almanız gereken kararları onlara bırakıyorsunuz. Sonuç; üzülen ve yıpranan siz oluyorsunuz.

TERAZİ: İçinizde bir yerlerde, bir türlü gerçekleştiremediğiniz düşleriniz var. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bu tür düşünceler sizi hayata bağlıyor. Fakat, içinde bulunduğunuz şartları da unutmayın.

AKREP: Aşkı, kısa ömürlü ve yüzeysel bir şekilde geçirme eğiliminiz var. Partnerinize karşı bu şekilde davranırsanız, başınıza her gün dert olabilir. Çünkü, bu konuları kabullenemeyen yapısıyla, intikam için her şeyi yapar.

YAY: Bazı konulardaki rahatlığınız, bir başkası için çoğu kez stres kaynağı oluyor. Size ait olan sorumluluklarınızı ve gerçekten sizin halletmeniz gereken konuları, sıkıntıya girmeden bir başkasının üzerine atabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Evinizde sizin anaçlık duygularınız kol geziyor. Sevecenlik, koruyuculuk ve acıma üçgeni içinde kurduğunuz düzen, sizin yaşam sorumluluğunuz olmuş durumda. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizde daha dikkatli olun.

KOVA: Bugünlerde, duygusal konularda yaşayacağınız acılardan çok korkuyorsunuz. Daha önce başınızdan geçen olaylar da bu konuda sizi iyice sindirdi. Böyle anlarda, çektiğiniz sıkıntıları ve özellikle etkilenen midenizi unutmayın.

BALIK: Gündeme yeni gelen bir işi kavrama yeteneğiniz çok iyi. Bu yüzden işlere, diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde başlıyorsunuz. Fakat, daha sonra öne çıkan egolarınız nedeniyle, gereken desteği bulamıyor, yalnız kalıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder