Filiz Özkol 2023 Oğlak burcu: Çevresel koşullarınız yenileniyor
HABERİ PAYLAŞ

2023 Oğlak burcu: Çevresel koşullarınız yenileniyor

Mistik bir şekilde yaklaşacağınız farklı bir yıl sizi bekliyor. Geçen yıl, daha bireysel davranışlar içindeydiniz. Paylaşım duygularınızın yoğun olduğu bir 2023 yılı, ailesel olgularınızı ön plana çıkarırken, sosyal yaşamda da yerinizi almanıza yardım edecek. Plüton burcunuzda yıllarca yapacağı yolcukta emin adımlarla ilerlerken, birçok sorunlarınızla baş etmeyi artık öğrendiniz.

Aşk ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı bazı ikilem çelişkilerin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün.

Haberin Devamı

Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Bu yıl sizin için olağanüstü fırsatlarla dolu bir yıl olacak. 2023 yılının size sunacağı evrensel tekliflere hayır demeniz mümkün olmayacaktır. Finansal konularda hayalleriniz gerçekleştirmeniz mümkün. Varlıklı olacağınız bir yıla giriyorsunuz. Partnerinizle ilişkileriniz olumlu seyrederken, onun pozitif davranışlarını hissedeceksiniz.

BAŞARI RENGİ: Lacivert, sarı

AŞK RENGİ: Pembe, uçuk mavi, yeşil

SAĞLIK RENGİ: Uçuk sarı, mor, su yeşili

AŞK: ROMANTİZM KAPINIZDA

Ocakta; Venüs sizi cazip yaparken, aklınız bir karış havada olacaktır. Canlı ve dinamik bir duygusal yaşamla birlikte uzak yollarla ilgili aşklar gündeme gelecektir. Bazılarınız da, iş arkadaşlarıyla yeni aşkların eşiğinde olacak. Hatta, iş ve aşk ortaklıkları birlikte sürdürülecek. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz.

Şubatta; eşinizle yoğun duygu alış-verişi içinde olmanız; yeni ve kökten kararları gündeme getirebilir. Sosyal statünüz artıyor. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız. Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizi ve çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. 9 Mart’ta; Satürn Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Oldukça tutkulu beraberliklerin başladığı bu tür etkiler altında, beraberliğinizi gizleme gereği duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

20 Nisan’da Güneş tutulması toplumsal evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacak. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Plüton burcunuzda ilerliyor.

İŞ: BAŞARILARIN TEMELİNİ ATACAKSINIZ

Sosyal kişiliğiniz, güçlenen özgüveniniz ile birlikte ortaya çıkacak ve bazı aktivitelerde beklemediğiniz tanışmalar olacak. Para giriş ve çıkışı hızlanacağı için finans hayatınızdaki karışıklığı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal harcamalara açık bir dönemdesiniz. Şubatta; çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız.

Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Martta rekabetçi duygulardan sakınmalısınız. 9 Mart’ta Satürn iletişim evinizde ilerlemeye başlayacak. İlişkinize asılmak yerine gideni özgürce bırakmayı tercih etmelisiniz. Haziranda; başlangıçlar yaparken iyi düşünmelisiniz.

Haberin Devamı

Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi regüle etme ihtiyacı duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. Temmuzda; Plüton tekrar Oğlak burcunda ilerlemeye başlıyor. Jüpiter, verdiğiniz kararları uygulamanız için yolunuzu aydınlatmaya ve büyük nimetlerinden yararlanmanız için emrinize amade olmaya hazır. Şimdi gerek ilişkiler gerekse yaşamınız için yeni kararları uygulamak durumundasınız. Bu dönem dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var.

SAĞLIK: SOĞUKTA TEDBİRLİ OLUN

Sağlık gezegeniniz, Merkür kişisel evinizde 18 Ocak’a kadar geri gidiyor. 6 Ocak’ta dolunay Yengeç burcunda doğuyor. Mars 12 Ocak’a kadar İkizler’de geri gidiyor. Uzun süredir koruduğunuz fiziksel yönlerinizi değiştirebilir ve kendinizi biraz daha renklendirebilirsiniz.

21 Ocak’ta yeni ay kişisel evinizde doğuyor. Sağlık konusunda; soğuk havalara karşı tedbiri elden bırakmayın ve cildinize özen gösterin. Sindirim siteminizi yoracak şekilde beslenmeyin. 5 Şubat’ta dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor. Spor yapıyorsanız; ağır kaldırmayın. 15 Şubat’a kadar Merkür kişisel evinizde kalacak. Daha sonra Kova burcuna geçiyor. Her konuda, dalgınlıklara meydan vermeyecek şekilde dinamik olun.

Martta; sağlık gezegeniniz Merkür,18 Mart’a kadar Balık’ta daha sonra Koç burcuna geçiyor. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır. Sağlık gezegeniniz Merkür Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınız. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

YARIN KOVA

Sıradaki haber yükleniyor...
holder