Filiz Özkol 21 Ağustos 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Ağustos 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Keyifsiz bir gün diye düşünürken öğleye doğru neşeniz yerine gelecek. Çözülmesi gereken problemlerinizi kafanızda yeniden düzenleyeceksiniz. Yeni planlarınızı çok seveceksiniz. Olayları dağıtmamaya çalışın.

BOĞA: Ortak girişimciliğinizin iyi bir yapılanma getirmesi için tüm donelere sahipsiniz. Kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi girdiğiniz ortama kabul ettirmeyi biliyorsunuz. Mantığınız güçlü.

İKİZLER: Görüşeceğiniz kişilerin samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duyguları kendinize saklamalısınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden sorumluluk bekleyenler olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı göstereceksiniz. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gün. Uzun vadeli işlerde sizi başarısız gibi gösterenler aslında bilerek göz ardı ediyorlar.

ASLAN: Bazı konuları kendinize göre gizleme gereği duyacaksınız. Kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin yaratıcılığından olumlu etkilenebilirsiniz. Fazla abartmayın.

BAŞAK: Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Aile ve sevdiklerinizle birlikte olmayı arzuladığınız bir gün. Gireceğiniz ortamlara dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: Sıkıntıları paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazen kısır döngü yaşıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermeyin. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlarda değişik paylaşımlar içinde olacaksınız.

AKREP: Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Ay’ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor.

YAY: Bugün enerjik ve yaratıcılığınızın körükleneceği bir gün. Fiziksel özelliklerinizi ve olumlu yönlerinizi ortaya koyacaksınız. Kendinizi çok verimli hissediyorsunuz. Aktiviteler gündemde olacak.

OĞLAK: Çalışma sisteminiz mükemmel ilerliyor. Bugün görüşeceğiniz kişilerin üstün nitelikli olmasına dikkat ediyorsunuz. Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Planlı hareket ettiğinizde istediğinizi yapacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Olumlu günlerden birinde oluşunuz size güçlü bir motivasyon kazandırıyor. Anlaşma yaparken aceleye getirmemeli, her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz. Dikkat dağılmasına izin vermeyin.

BALIK: İlişkilerinizde yoğunluk yaşamanıza neden olan gizemli olaylara ilgi duyacaksınız. Birtakım şeylerin sizden saklandığını hissedecek ama sakinliğinizi koruyacaksınız. Yollarla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder