Filiz Özkol 21 Aralık 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Aralık 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevrenizle iş birliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Kardeşlerinizin bazı sorunları gündeme gelebilir. Bugün dinamik yapınızı ortaya çıkarın.

BOĞA: Aktif yapınızı ön plana çıkarabilecek işlerle uğraşmalısınız. Enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz. Bugün zıtlaşmalara dikkat edin.

İKİZLER: Enerjik yapınızı zorlayan işleri seviyorsunuz. Sıradan ve tek düze işler size göre değil. Bugün, şartlarınızı zorlamalısınız. Zaman akışı içinde bazı olayları kendi bünyenize göre yeniden yapılandırıyor ve yaşama geçiriyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. İş arkadaşlarınızın tepkisini alabilirsiniz dikkat.

ASLAN: Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz. Duygusal konularda fikirlerinizi açıklarken net ve direkt konuştuğunuz için, karşı tarafla aranızda sorun çıkabilir. Dostlarınızla görüşmelisiniz.

BAŞAK: Titiz ve disiplinli yapınız, bugün oldukça işe yarayacak. Bazı olayları güçlü mantığınızla çözüyorsunuz. Yeni yatırımlar söz konusu. Aşkta, alışkanlıklarınıza bağlı yaşamak hoşunuza gidiyor. Disiplinli yaşamak istiyorsunuz.

TERAZİ: Dengeli olmanız ve yeniliklere açık yapınız her zaman göz dolduruyor. Jüpiter’in etkisiyle yaşamı enerjik algılıyorsunuz. Ailenizin bazı sorunları için, kişisel çaba harcamak zorunda kalabilirsiniz. Uzlaştırıcı bir tutum izleyin.

AKREP: Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün; istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz.

YAY: Bugün, düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler her fırsatta sizi savunuyorlar. Aşk yaşantınız etkilenebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK: Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda, paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Bilinçaltınızda sizi yönlendiren olaylara karşıt düşünceler içindesiniz. Çelişkiler yaşıyorsunuz.

KOVA: İçsel güvensizliğinizi yendiğiniz zaman, çok daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün, Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Kişisel sorunlarınıza bazı dış etkenleri karıştırmamalısınız.

BALIK: Duygusal konularınıza ailenizin karışması hoş olmuyor. Onların fikrini almak için fikir danıştığınız kişileri yanlış seçiyorsunuz. Karşı tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasına izin vermeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder