Filiz Özkol 22 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda istediğiniz çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine daha iyi bildiklerinizi araştırmalısınız.

BOĞA: Görüştüğünüz kişilerin size şaşırtıcı davranacaklarını unutmamalısınız. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz her konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

İKİZLER: Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün olmasına rağmen değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişiklik istiyorsunuz. Ama güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim var. Tekliflere hazır olun.

ASLAN: Çalışma arkadaşlarınızın fikirlerinin cesur olmasından yanasınız. Çevrenizi etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Olumlu etkiler aldığınız zaman sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor.

BAŞAK: İş konusunda tereddütleriniz var. Zeka ve iletişim gezegeni Merkür’ün geri gitmesi yüzünden kafanız bir hayli karışık. İş konusunda aceleci davranmamalı ve yeni oluşumlara karşı özenli hareket etmelisiniz. Beslenmenize dikkat edin.

TERAZİ: İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen çevrenin koşullarına fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına olumlu çaba harcamanız kolay değil. Baskıcı düşüncelerden vazgeçin.

AKREP: Duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşasanız da kişisel çabanızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz.

YAY: Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Bugün Ay’ın verdiği etkilerle kişisel deneyimlerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Farklı insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettirin.

KOVA: Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Hırslı yönlerinizi çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Doğru kişilerle akıllıca seçimler yapıyorsunuz.

BALIK: Bugün bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. İlginç bir gün yaşayıp yaşatacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder