Filiz Özkol 22 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin desteğini hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız.

BOĞA: Sizi fark etmemek imkansız. Bulunduğunuz ortamlara neşenizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımını görmezden gelmeyin. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

İKİZLER: Kendinizi ifade etmesini iyi biliyorsunuz. Bugün hak ettiğiniz ödülü almak için sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çok yönlü kişiliğinizi vurgulamak istiyor ve çalışmalarınızda başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Bugün çevreyle ilişkilerinizde belli bir disiplin istiyorsunuz. Kaprisli değilsiniz ama karışık işlere de tahammülünüz yok.

ASLAN: Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni bir iş projesi gündemde. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Özgürlüğünüzü zedelemeyen işlere hazırsınız. Mide sorunlarınız var.

BAŞAK: Duygusal konularda fazla hassas olduğunuz bir gün. Kendinizi ifade ederken baskıcı kişilere karşı tepkili davranacaksınız. Yaşamınızla ilgili en temel öğeler için bile çarpışma zorunluluğu hissediyorsunuz.

TERAZİ: İş ilişkilerinizde yoğunluk söz konusu. Birçok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Verilmiş sözlerinizi unutmayın ve hatırlatmalara da kızmayın.

AKREP: Grup çalışmalarından zevk aldığınız için çevrenizde yaratıcı kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Partnerinizden alacağınız destek önemli olacak. Orijinal fikirli kişilerin sağlayacağı motivasyon iyi gelecek.

YAY: Sevdiklerinize karşı duygusal davranma ihtiyacı içindesiniz. Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı ama sessiz bir protesto içindesiniz. İnançlarınız doğrultusunda hareket ederek yaşamı çok güzel sorguluyorsunuz.

OĞLAK: Yakın çevrenize sevgi göstermekte zorlanacaksınız. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacağınız bir gün. Birçok davete katılıp mutlu hissedeceksiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönem.

Haberin Devamı

KOVA: Siz değişik işler yapmak istiyorsunuz. Fazla işten zarar görmek istemiyor ve maddi konularda aceleci davranmaktan kaçıyorsunuz. Çelişkilerden kurtulmalı ve kendinizi ifade edecek konulara yönelmelisiniz.

BALIK: Fark edilme çabasında olacağınız bugün duygusal anlamda kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Partnerinizden anlayış beklemenize rağmen duygusal çatışmalardan kaçamayabilirsiniz. Dikkatli olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder