Filiz Özkol 22 Ocak 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Ocak 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize zaman tanımalısınız. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Çevrenizi eleştiriyorsunuz. Sadece kendi duygularınıza önem veriyorsunuz.

BOĞA: Size ters gelen çevre istekleri yüzünden, sürekli zıt fikirler üretmeye çalışacaksınız. Olayların doğası gereği; alacağınız tepkiler olacaktır. Bu noktada; hoşgörülü olun. Bazılarına farklı davrandığınızı fark etmelisiniz.

İKİZLER: Değişimi seviyorsunuz. Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz. Bugün, yaşamla ilgili kriterlerinizi gözden geçirmelisiniz. Bazen çevrenize çok tepkilisiniz. Haklı olduğunuz o kadar çok konu var ki.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Partnerinizle birlikte ortak uyum içinde yeni başlangıçlar yapabilir, yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Bugün, sevdiklerinize karşı duygusal davranma ihtiyacı içindesiniz. Nostaljik davranmaya ihtiyacınızın olduğunu fark edin.

ASLAN: Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. Bu hafta iletişim konusunda çok başarılısınız.

BAŞAK: Yaşamda hiçbir şeyi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz. Kızdığınız zaman ise, öfkenize hiç kimse dur diyemiyor. Maddeyle aranız iyi olsa da fazla düşündüğünüz bir konu değil. Zamanlama konusunda hatalarınız var biliyorsunuz.

TERAZİ: Aşk sizin için iyi bir dostluktur. Sevdiğiniz kişi ile, önce paylaşmak duygusunu yaşamak istersiniz. Sıcakkanlı yapınız yüzünden de çevrenizde insanlar hiç eksik olmaz. Bugün hatırlamanız gereken randevularınızı ertelemeyin.

AKREP: İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. Evinizle ilgili tadilat söz konusu. Bazı köklü değişimlere ihtiyacınız var. Bu dönem sinir sisteminizi güçlendirmelisiniz.

YAY: Duygusal ilişkilerinizde, özgürlüğünüzden vazgeçmediğiniz için, hep yarım kalmış aşklar yaşıyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz duygularınız kalp çarpıntılarına sebep oluyor. Bu hafta sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Düşüncelerinizde ısrar etmenizin hiçbir anlamı yok. Çevrenizde bazı şeyleri farklı algılayacaksınız. Bugün, duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Karşı tarafa zorluk çıkarmayı yeğliyorsunuz.

KOVA: Düşüncelerinizi paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı bir şekilde eğilmeniz, sizi farklı yapabilir. Çevrenizdeki kişileri çabuk algılıyorsunuz. Bugünlerde enerjiniz yüksek seyrediyor.

BALIK: Bugün başladığınız birtakım işleri tamamlamak için, bazı detaylara ihtiyacınız olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerin kapasitesinin önemli olduğunu daha erken fark etmelisiniz. Günlük temponuzu biraz hızlandırmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder