Filiz Özkol 23 Ağustos 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Ağustos 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Sözleriniz dikkat etmelisiniz. Farkında olmadan yaptığınız bu davranışınızı telafi etmekte güçlük çekebilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar aile bireylerini birbirlerine yaklaştırabilir. Dar bakış açısı size göre değil.

BOĞA: İş çevrenizde geniş bir perspektifle olaylara yaklaşmanıza rağmen bazı kıskançlıklara engel olamıyorsunuz. Bazı konularda alçak gönüllü olmayın ve isteklerinizi bir liste halinde sunun. Aşırı endişeli tavırlarınız var.

İKİZLER: Duygularınız derinlik kazanmaya başlıyor. Sevdiğiniz kişinin size olan davranışlarından kuşku duyabilirsiniz. İsteklerinizi baskı altında tutuyor, kıskançlık duygularınızı gizliyorsunuz. Egonuz gittikçe güçleniyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlişkilerinizi gözden geçirmeli ve kafanızdaki düşüncelerinin netlik kazanmasına izin vermelisiniz. Bu dönem her şeyi sorgulayacaksınız. Gizli planlar ve dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacak.

ASLAN: Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için kendinizi korumaya alacaksınız. İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor, uyumlu bir kombinasyon yaratıyorsunuz. Takıntılı bir tavır sergiliyorsunuz.

BAŞAK: Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edeceksiniz. Baskıcı bir tavır sergileyeceksiniz. Başkalarının fikirlerine ihtiyaç duymayacaksınız. Fırsatları değerlendirirken aktifsiniz.

TERAZİ: Yaşantınıza aniden girecek kişilerle güçlü arkadaşlıklar kuracaksınız. Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak. Adalet duygunuz yardımsever yönünüzü ortaya çıkacak.

AKREP: Aşkta hatalar yapmamak için ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Çevrenize taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. Sezgileriniz çok güçlü. Kendinizi yeniden yapılandırmak için yeni düşünceler içine girebilirsiniz.

YAY: İnsanlara karşı olumlu yaklaşarak çevrenize örnek olmayı başaracaksınız. Artık eski korkularınızı yendiğinizi ve enerjinizi ortaya çıkardığınızı göreceksiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa aşkınızı irdeleyin.

OĞLAK: Yaşadığınız dengesizliklerden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, aşırıya kaçmadan temkinli davranışları tercih etmelisiniz. Huzursuzluğunuzu yenmeli, yalnız kendi sorunlarınızı ve isteklerinizi düşünmeye çalışmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Doğru kararlar almak bu sizin elinizde. Gireceğiniz ortamlarda kaçırdığınız fırsatlar ufkunuzun genişlemesine yol açacak. Yüksek mevkili kişilerden destek almak size değişik fırsatlar hazırlayacak.

BALIK: Dostlarınızı şaşırtmak istemiyorsanız aşırıya kaçan hareketlerinizin erken farkına vararak önlem almalısınız. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli, biliyorsunuz. Bugün güç duyguları sizi gergin yapabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder